AK Slaný zve na Memoriál Antonína Vildeho

Autor článku:

cesko.pngslany.gifPlochodrážní stadion ve Slaném opět ožije v sobotu 22.září,kdy se uskuteční mezinárodní závod jednotlivců Memoriál Antonína Vildeho.  Start závodu,který je naplánován na 14hod a ve kterém se představí kromě domácích seniorů Martina Málka a Patrika Linharta i juniorští jezdci ze sportovního centra mládeže Pavel Fuksa(ZP Pardubice), Jan Holub(PK Plzeň), Petr Babička s Michalem Dudkem(AK Slaný). Dalšími tuzemskými jezdci budou Pavel Pučko z pražské Markéty a liberecký František Liebezeit, ten ve Slaném zakončí svoji dlouholetou a úspěšnou sportovní kariéru, slánští příznivci levých zatáček dobře vědí, že tento plošinář hájil barvy místního klubu na přelomu osmdesátých a devadesátých let minulého století a posléze pomáhal vybojovat extraligový post týmu PDK Mšeno.
Startovní listina závodu je doplněna polskými jezdci. Z extraligové Polonie Bydgoszcz přicestuje Marcin Jedrzejewski, který je na soupisce AK Slaný pro extraligové boje. Unia Tarnow vysílá do Slaného Macieje Cieselského a bratrské duo Lukasze a Szymona Kielbasu. Prvoligový tým Stal Gorzow nahlásil trio Mateusz Mikorski, Pawel Zmarzlik, Adrian Szewczykowski, ten na sebe upozornil velmi dobrým výkonem letos ve finále MČR dvojic v Divišově. Dalším polským závodníkem je Marcel Kajzer z Kolejarzu Rawicz.
V jednání je start letošního mistra ČR seniorů slovenského plošináře Martina Vaculíka, ten by si měl s dalšími slánskými jezdci osahat domácí ovál před závěrečným extraligovým kolem konaném 3.října ve Slaném. 

Startovní listina:

1 Michal Dudek -AK Slaný SCM
2 Lukasz Kielbasa -Unia Tarnow
3 Marcel Kajzer -Kolejarz Rawicz
4 Pavel Pučko -AK Markéta Praha
5 Patrik Linhart -AK Slaný
6 Szymon Kielbasa -Unia Tarnow
7 Marcin Jedrzejewski -Polonia Bydgoszcz
8 Jan Holub -PK Plzeň SCM
9 Petr Babička -AK Slaný SCM
10 Maciej Ciesielski -Unia Tarnow
11 Martin Málek -AK Slaný
12 Pawel Zmarzlik -Stal Gorzow
13 Pavel Fuksa -ZP Pardubice SCM
14
15 Adrian Szewczykowski-Stal Gorzow
16 František Liebezeit -bm GRS Liberec
17 Mateusz Mikorski -Stal Gorzow
18

One comment

Zanechte komentář: