Sešla se komise zaměřená na ledovou plochou dráhu

Autor článku:

autoklub2.jpegice_speedway_1.jpg19. 11. 2007 se sešla pracovní skupina zaměřená na ledovou plochou dráhu. Byl navržen reprezentační trenér pro ledovou plochou dráhu, byly určeny nominace na závody mistrovství světa a Evropy a a taky byly určeny termíny domácího šampionátu.

denilivanovostersund07.jpg

Na funkci trenéra státní reprezentace pro disciplínu ledová plochá dráha je Výkonnému Výboru SPD AČR navržen Antonín Klatovský.

 Pro závody mistrovství světa na ledové ploché dráze budou na základě dříve přijatých kritérií nominováni:

Mistrovství světa družstev 16. – 17. 2. 2008 Krasnogorsk (Rusko)
Antonín Klatovský, Jan Klatovský a lepší z dvojice Andrej Diviš / Jan Pecina po závodě v Inzellu. Mistrovství světa jednotlivců 11. – 12. 1. 2008 Stockholm (Švédsko)
Antonín Klatovský, Jan Klatovský  

26. – 27. 1. 2008 Inzell (Německo)
Andrej Diviš, Jan Pecina  Pro závody mistrovství Evropy na ledové ploché dráze budou nominováni: 26. 1. 2008 Sanok (Polsko) – semifinále
Jan Klatovský
27. 1. 2008 Sanok (Polsko) – finále
Antonín Klatovský

Národní šampionát se uskuteční 2. – 3. 2. v  Osečné (organizační skupina Pecina, Rybář, Janů), zájem trvá dle vyjádření A. Klatovského i v Divišově, kde je zvoleno nové vedení. K upřesnění dojde 1. 12. 2007. Vzhledem ke klimatickým podmínkám je možná změna.

22 comments

  1. Ještě že jste se podepsal správně (Blábol !). Ale fakt umíte rozesmát. Co vás na mých řádcích tak rozhodilo, že jste se tak nesmyslně a bez souvislosti rozblábolil? A všimněte si maličkosti – já vám netykám.A abych vám ještě víc zamotal hlavu – já se s p.Škachem vůbec osobně neznám. Jen si jsem jistý, že dělá dobrou práci pro lidi, kteří na PD chodí a když nemohou být všude, rádi si o závodech přečtou něco více, než jen výsledky. Tak, už jsem s vámi ztratil zbytečně moc času. Přeji zdar české PD i vám, neznámý Blábole.

  2. Benda Benda,nejen,že se snažíš navodit smířlivou atmosféru,ale navíc neumíš číst.Asi ses rozhodil sám.Nikdo nepsal,že se stím plochodrážním Cvachem znáš,ale že patříš mezi jeho nejpilnější dopisovatele.Teda-patřil,pokud ten vševěd nezamáznul diskuzi.Do té doby jsi velice pilně a ,,odborně“,ostatně stejně tak,jak se snažíš i tady,kritizoval všechno kolem ploché dráhy unisono s vševědoucím a všeznalým šéfredaktorem.Pokud máš Benda krátkou paměť,zalistuj na škachovinách.A blábolem jsem se nazval jen kvůli tobě Bendo,protože mluvíš třeba o Mario pomalu jako o tvém nejlepším kamarádovi a při tom bys měl zážitek nadosmrti,kdyby jsi mohl říct,že jsi jel s Mariem ve stejném vlaku.Tady rozebíráš ,že noví funkcionáři musí něco ukázat.Proč se jednou vy vševědové nezapojíte sami.Škoda nechat ležet ladem jedinečné názory Bendy,Kirila,Romany a pod.To by to pak šlapalo.

  3. Blábol, nevím, kde jste sebral, že se snažím navodit smířlivou atmosféru? S ubožákama bych to nikdy nedělal, takhle mluvím s lidma, kterých je mi líto, chápete už? A že píšu o Jiroutovi jako o nejlepším kámošovi? Kde jste to sebral, já jsem mu jen slušně poděkoval, jako divák borcovi, vy popleto. To vy neznáte? Tváříte se tu anonymně jako zasvěcenec do PD, berete si do huby lidi, které ani neznáte. Přitom vás jen trápí váš vlastní komplex méněcennosti.Howgh.

  4. Benda benda,meleš něco o ubožácích a podívej se na sebe,jak se snažíš urážet.Jedinej,kdo má komplex, seš ty,protože si osobuješ právo hodnotit všechno a každého na plošině a pak se z toho vykecáváš,kde ti nechaji nějakej prostor.Maj pravdu,že jsi Škachovec a taky se tak projevuješ-ješitně-uboze-a musíš mít pravdu a poslední slovo-prostě internetovej odborník na vše.
    Toho člověka.co tu urážíě,znám a do plošiny dělá víc jak 30 let.A ty ?????

  5. Ja by som sa chcel spýtať, čo také hrozné napísal pán Benda na začiatku, že sa do neho tak navážate? Prečo ste takí konflitní? Veď každý má svoj štýľ písania a pokým len nekritizuje, nevidím dôvod takto proti nemu zasahovať! A prečo sa chcete deliť na nejakých škachovcov a iných? Čo také zlé urobil Škach, Kiril, Benda a iní.
    Ešte by som sa chcel spýtať, že človek čo robí do plochej viac rokov má právo vyrábať konflikty a kritizovať úplne nekonfliktné komentáre?

  6. Už jsem nechtěl reagovat, navíc Todd napsal skoro vše, co bych byl sám chtěl. Blábola jsem neurážel, ale pokud si myslí, že on je ten kdo má jediný správný pohled na věci, protože údajně dělá 30 let do PD, je mi ho vážně líto. A nepovažujte za smířlivost, co ted napíšu : očividně máme s Blábolem jedno společné hobby: PD – on do ní „dělá“, já se jí bavím jako dost častý divák.Fakt si myslíte, že je zdravé ten hlouček lidí, kteří mají s námi společné hobby, rozdělovat na Škachovce a ty druhé(jediné správné).Můžu vám říct, že už mám dost času a všeho potřebného, abych se do dění kolem PD zapojil a dělal jsem k tomu kroky. Jediné mně v posledním roce od toho odradilo – lidi jako p.Blábol. A sem už psát taky nebudu, je to ztráta času : ať si Blábol s Terazkym a Anonymem navzájem píšou, jak jsou báječní. Pane Wanke, takhle vám ubývají čtenáři…

  7. Také nechápu, kde vzal třídní nepřítel „Škachovec“ Benda tu bezostyšnou drzost a vetřel se na tyto stránky určené jen nefalšovaným znalcům. Navrhuji ho proto vypátrat (vzhledem k tomu, že je i schopen trapně se podepsat, to nebude tak složité) a exemplárně potrestat. Nejlépe ukamenováním, nebo upálením uprostřed oválu, kam se jako neznalý věci takto dostane prvně v životě. Dále bych zakázal veškerým podobným prosťáčkům preventivně vstup nejen na diskusní fórum, ale i na všechny stadiony. Nebude jich žádná škoda, už takhle tam vesměs není k hnutí. Protože, kdo nejde s námi…
    Steev
    P.S. A fakt, že se odvážil poděkovat Mariovi, se kterým se prý ani nezná, je jasným a usvědčujícím důkazem Bendovi malosti a viny!!!

  8. Vy Blábolové, Steevové, Terazkové,Anonymové, jste zakomplexovaní arogantní lidé, plní nenávisti, netolerantní k jakémukoliv odlišnému názoru. Urážíte zde principy svobodného projevu a demokracie. Pochybuji že by autor těchto internetových stránek chtěl mít s Vámi něco společného, než to že zde každému (tedy bohužel i Vám) dal prostor pro názory.Jestli Vy představujete část našeho dění v speedway, tak pán bůh s ní. Jméno psát nebudu, nenechám se tady několik týdnů urážet.

  9. Při psaní svého příspěvku jsem naivně nepředpokládal, že se najdou jedinci, kterým nedojde, že je myšlen ironicky. Na to by měla stačit i velmi podprůměrná inteligence. Pokud je ale těch pár řádek nad něčí vnímání a chápání, pak pán bůh hlavně s ním.
    Steev

  10. Teda to je opravdu hnus, to nemá cenu ani nijak komentovat. Doufám jenom, že z těch pár jedinců, co se „tísní“ na našich oválech v hledišti,patří většina mezi ty slušnější.Jinak nevím, proč bych měl dále do tohoto sportu strkat peníze. Tomáši nedej se odradit a komentáře neuruš, ne každý může sdělit svůj názor nebo dotaz činovníkům PD osobně.

  11. Pár „volů“, co jsou neustále vidět na pd, kde se normálně bavíte a tady na sebe plivete? Na druhou stranu docela dychtivě otevírám tyto stránky a těším se, co se tu zase dočtu:-). Jinak klidné prožití svátků a v té další sezoně hodně zážitků a pro jezdce málo zranění.

Zanechte komentář: