Česká verze CreateSpeedway.com je na světě

Autor článku:

createspeedway_logo.gifKopřivnice – Speedway Fakta před několika dny zahájila spolupráci s polskými kolegy Mariuszem Kochankem a Kamilem Hynkem, provozujícími Create Speedway a rozjeli jsme konečně i českou verzi tohoto zajimavého projektu. Zabýváme se tvorbou stránek včetně její následné pravidelné aktualizace. Jezdec získá velmi efektní stránky s moderním designem v jazyce českém, polském a anglickém. Momentálně už spolupracujeme s našim jezdcem Speedway Fakta teamu Hynkem Štichauerem, polskými jezdci Rafalem Flegerem, Mateuszem Chochlinskim, Tadeuszem Kostkem a dánským jezdcem Peterem Juulem Larsenem. Tyto projekty už naplno běží.

V současné době pracujeme na realizaci stránek pro Adriana Rymela a v téměř finalové fázi už jsou stránky pro Matěje Kůse. Ze zahraničních jezdců se chystají stránky dánskému nadějnému juniorovi Simonu Nielsenovi.

Pokud by jste měli zájem i vy, jsme vám plně k dispozici na adrese http://www.createspeedway.com/cz/index.php . Nebo přímo na emailu tomas.wanke@speedwayfakta.cz . Jezdci české národnosti budou automaticky zařazeni do Speedway Fakta Teamu a jejich odkaz bude figurovat na hlavní stránce Magazínu Speedway Fakta. O pravidelnou aktualizaci se budu starat přímo já, šéfredaktor http://www.speedwayfakta.cz/ Tomáš Wanke. Naváhejte a kontaktujte nás pro více informací.

Odkazy na už fungujicí stránky:

Hynek Stichauer - Official Page

Peter Jull Larsen - Official Page

Mateusz Chochliński - Racing

Rafał Fleger - Racing

TadeuszKostro.com - Racing

Zanechte komentář: