Plochodrážník roku: Eda Krčmář zatím vede na celé čáře

Autor článku:

pohar.gifMistr ČR do 125 ccm Eduard Krčmář zatím absolutně opanoval letošní nultý ročník ankety Speedway Fakta Plochodrážník roku 2007. Doposud pro něj hlasovalo 31 fanoušků. Na druhém místě je s velkým odstupem Lukáš Dryml s 8 hlasy a o třetí místo se dělí pětibodová dvojice Martin Vaculík a Filip Šitera. Družstvům vévodí juniorský tým Plzně, nominovaný za titul v MČR juniorských družstev. Hlasování však pokračuje dále a vy se můžete zapojit až do 21. března 2008, 23:59. Posílejte tedy hlasy své hvězdě, aby právě ona dosáhla na co možná nejvyšší příčku. Počet sms odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen a hlasovat mohou samozřejmě i naši zahraniční čtenáři, stačí před telefonní číslo, na které své hlasy posíláte, přidat předvolbu ČR – sms tedy odesílat na +420 736 300 202. Aktuální pořadí je ode dnešní půlnoci k dispozici po levé straně našeho webu.

Speedway Fakta Plochodrážník roku 2007

18 comments

  1. Nebráníme nikomu posílat více hlasů pro kohokoliv, to znamená že mají všichni stejné podmínky.A jestli má někdo početnější rodinu, nebo je za vysokým počtem hlasů něco jiného, to už jde mimo nás. Proto vás i nadále vyzývám o posílání třeba i více hlasů svému oblíbenému jezdci. je ještě dost času na zvrat.Nemyslíte??

  2. Souhlasím s omezením hlasů na jedno číslo a nezveřejňovat průběžný stav. Ztrácí to objektivitu a je to pak zbytečné, spíš je to anketa o tom kdo má věrnější fanoušky.
    Ale je to nultý ročník, tak snad postupně bude objektivnější. Určitě je to výborný nápad.

  3. Ano, spavedlivější by to zřejmě bylo. Nicméně prvotní myšlenka při návrhu zpracovávání dat z SMS byla počet hlasů neomezovat. Samozřejmě, že je možné vícenásobné hlasy vyřadit, ale to by již v této fázi asi nebylo fér. Všechny mouchy se pokusíme do příštího ročníku odlovit a ktomu potřebujeme právě vaše reakce. Proto za zde uvedené i za ty, které se teprve objeví, moc děkuji. Uvítáme jakékoli náměty na vylepšení nejen ankety, ale i našeho webu obecně.

  4. Je to sranda a zábava a tak by to taky každý měl brát! Buďme vděční, že pro nás někdo něco v „okurkové“ sezóně dělá a že se něco děje, že je co číst a nad čím třeba diskutovat. Kluci díky a nenechte se vyhecovat! Každá anketa je neobjektivní i „objektivní“ zároveň, protože ukáže, jak kdo dokáže zmobilizovat lidi. A koneckonců, proč by nemohl vyhrát Eda? Je to fajn kluk a tahá slušně, táta ví co chce a máma je moc hezká. Proč by nemohla vyhrát budoucnost naší plošiny? Přítomnost tak impozantní není!

  5. TAK KOUKÁM NA TY NÁZORY A JE MI ZLE.JE VIDĚT , ŽE SE V DNEŠNÍ DOBĚ NIKDO NIKOMU NEZAVDĚČÍ.DĚLÁTE JAK KDYBY VÝHERCE MĚL DOSTAT BARÁK NEBO AUTO. COPAK TO NENÍ JEDNO? NIKDO VÁS K TĚM SMSKÁM NENUTÍ. TAK TOMU NECHTE VOLNÝ PRŮBĚH A ONO TO NĚJAK DOPADNE NÉÉÉ.AŤ UŽ VYHRAJE KDO CHCE, JE VIDĚT JAK JSME PŘEJÍCÍ NÁROD.KAŽDEJ RADÍTE A HLEDÁTE MOUCHY. TAK UDĚLEJTE ANKETU SVOJÍ, JSEM ZVĚDAV JAK SE VÁM TO POVEDE.JINAK PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM JEZDCŮM V NOVÉ SEZONĚ 2008 A ŠŤASTNÉ NÁVRATY ZE STADIONŮ DOM K RODINÁM.

Zanechte komentář: