Do seriálu MČR jednotlivců vykročil nejlépe Tomíček

Autor článku:

cesko.pngtomicek2.jpgLuboš Tomíček si během prvního závodu na domácí půdě v Praze na Markétě zajistil čtrnáci body vedení v seriálu MČR jednotlivců. Druhé místo obsadil Lukáš Dryml s body dvanácti. O třetí místo však byl veliký zájem. O tom, kdo ze trojice Filip Šitera, Adrian Rymel a Aleš Dryml se nakonec postaví na stupně vítězů vedle Lukáše s Lubošem, tak rozhodovala dodatková jízda. Toto právo si vybojval FIlip Šitera, neoblíbená bramborová medaile vyšla tentokráte na Adriana Rymela.

[TABLE=46]

8 comments

  1. Aha,takže Jaroš jako skončil na prknech, proto, že mu to při férovém předjíždění vypadlo z rukou? A když se tady oháníte borcema z GP, stačí vzpomenou na poslední semifinále v Lešně, za co šel ven Crump. Taky mu bylo ukřivděno? A to už byl v onom momentu v podstatě před Nickim což se o Vaculíkovi na Markétě rozhodně říct nedá.

  2. jenom bych rád upozornil, že být před někým neznamená, že ho mohu zabít, to je mylný výklad řádů. každopádně, co člověk, to názor, to je tady vidět, ale hlavní slovo má rozhodčí a ten rozhodnul jak rozhodnul a víc bych to nekomentoval.
    crump je zářnou ukázkou toho, že když je někdo první, neznamená to, že může všechno, normálně nickiho sestřelil, co si budeme povídat.

Zanechte komentář: