Anketa: Zlatá přilba – sobota, nebo neděle?

Autor článku:

otaznik.jpgV souvislosti s blížícím se závodem o Zlatou přilbu se na oficiálních stránkách pardubického klubu objevil zajímavý nápad. Vzhledem k termínové kolizi s play-off polské extraligy totiž mnoho jezdců musí tradiční závod v Pardubicích oželet. Návrh proto zněl – přesunout závod ve Svítkově z neděle na sobotu. Co vy na to? Jste pro zachování tradičního nedělního termínu, nebo dáváte přednost závodění v sobotu? Hlasovat můžete v naší anketě, kterou nalezenete v levém menu.

8 comments

  1. Lidi neblázněte vždyď vůbec nezáleží na nějaké polské nebo jiné lize jako patrioti si musíme stát za svými tradicemi vždyť my máme nejstarší závod na světě a měla by být čest každého jezdce zde startovat a bohužel když nechce tak ať nejezdí,ale neděle je posvátná tak jí prosím nechtějte měnit.Měly by se měnit zákony a ne legendy!!!!!!

  2. Prozměnu na polských diskuzních fórech se objevují názory, že by Poláci měli udělat na přilbu v lize pauzu. Spousta z nich totiž v posledních letech objevila kouzlo dokonalého plochodrážního víkendu v Pardubkách se smažákem a čínskými nudlemi, laciným vstupným, pivem atd. Takovým sloganem je speedway weekend za 500 (tedy korun). I to je cesta. Prostě nátlak přes fandy z Wroclawi, Zielonky…

  3. Proč v sobotu? že je PD v Polsku národním sportem?no a co tak at se zase jednou Poláci přizpůsobí nám když chtějí jezdit na přilbu nebo jim vadí to že ještě nemají vítěze přilby? Pokud ho chtějí tam potřebují jezdit na přilbu a vyhrávat a ne schovávat se za ligu tu mohou jet oni v sobotu a v neděli přilbu do Pardubic to z Polska není daleko! Přilba bude mít v roce 2009 61.ročník a já věřím že i bez Poláků bude mít vynikající konkurenci J.

  4. Pominu debatu o zlatý – cítím často nechuť hraničící s nenávistí k polákům – čím to? Mindrák menšího brášky? Něco podobného pociťuji na Slovensku směrem k nám. V Polsku jezdí stovky jezdců, mimo oficiálních je i amatérská liga, vychází několik plochodrážních periodik, návštěvy na třetí lize jdou do tisíců. Určitě respektují zlatou přilbu, sledují pečlivě všechny naše ligové soutěže, protože plochá je pro polské fans vše. A rpo promotéry peníze. Budou-li chtít chodit na vrcholné boje ke konci sezony poláci v neděli, pojede se v neděli.

Zanechte komentář: