Mistrovství ČR na ledové ploché dráze 2009

Autor článku:

cesko.pngautoklub2.jpegRůžená – Česká motocyklová sezóna 2009 startuje v sobotu 3. 1. 2009 na rybníku v rekreačním středisku Růžená u Milevska. Mrazivé počasí posledních dní dovolí uspořádat po dvouleté přestávce Mistrovství České republiky na ledové ploché dráze. Necelých patnáct kilometrů od svého bydliště se Antonín Klatovský, nejúspěšnější český jezdec posledních let, pokusí potvrdit roli naší absolutní jedničky. Nebude to však mít zcela jednoduché.

Zejména jeho mladší bratr Jan absolvoval velmi povedenou přípravu ve Švédsku a chtěl by vystoupit ze stínu svého bratra. Na startovní čáru na dráze, kterou připravuje tým kolem otce obou jezdců, se postaví dále zbývající čeští reprezentanti Jan Pecina, Andrej Diviš a Martin Běhal. Vedle nich se na startovní čáře objeví další jezdci od nás a ze zahraničí. Kompletní startovní listina bude zveřejněna ve středu. Začátek závodu je ve 13 hodin.
„Na každý závod doma se vždy těším a tenhle bude zvláštní i tím, že si ho vlastně i sami pořádáme. Zatím jsem měl hodně práce ve své restauraci, to je i důvod, proč jsem vynechal stejně jako loni švédské turné. Na motocykl si sednu poprvé v úterý, ve středu si pojedu zatrénovat do Jistebnice a v sobotu bych rád absolvoval svůj první závod sezóny, samozřejmě vítězný,“ řekl před závodem Antonín Klatovský, který titul z roku 2005 a 2006 obhajuje.

17 comments

  1. To Anonymní: Příspěvky vkládá automat, a jak je vidět pod titulkem, článek byl vložen přesně o dnešní půlnoci. Chyba nemusí být na naší straně. Někdy stačí ve svém PC zmáčknout tlačítko „Aktualizovat obsah stránky“ a ejhle – věc je vyřešena. Ale že bych kvůli tomu hned nadával do podvodníků, to snad tedy ne.

  2. Ani já nevím, kdy byl příspěvek doopravdy publikován, ale pokusím se vysvětlit situaci, pokud by se udála tak jak popisuje pan Anonymní. Tato situace totiž může nastat velmi jednoduše. Stačí se překliknout u nastavení plánovaného příspěvku. Místo 31.12.2008, 0:00 se v kalendáři v administraci klikne na 30.12.2008, poté když se příspěvěk uloží je logicky automaticky publikován a to s časem 0:00. Proč jej tedy poté znovu mazat, když už jej mohli čtenáři vidět? Upřímně, ať je to jakkoliv tak kvůli tomuto křičet podvodníci a lháři se mi zdá poněkud přehnané, nemyslíte? Nebo k čemu myslíte, že bychom si „podvodem“ a „lhaním“ pomohli?

  3. Růžená u Milevska u rybníka Pařezitý. GPS souřadnice: 49°31’50.41″N, 14°27’54.087″E
    Další podrobnosti o areálu:
    http://www.tabory.cz/ruzena.html

    Vážené dámy a pánové, již delší dobu se držím zásady nezasahovat do žádné diskuse kromě té na domácích stránkách mého autoklubu, dnes učiním vyjímku.
    Tonda Klatovský a lidé kolem něho dělají co můžou nejenom pro sebe, ale i pro nás všechny a děkují za jakoukoli pomoc v prezentaci závodu. Kdy byla tato oficiální tisková informace venku je snad bezpředmětné, důležitější je, že oba naše plochodrážní „servry“ o ní informují. Já a mnoho lidí kolem ploché dráhy je nadšeno, že se závod pojede.Prosím, šiřte tuto informaci ať nás je na hrázi rybníka co nejvíc.
    Ve chvíli kdy bude startovní listina známá pošlu ji opět všem zájemcům.
    pokud máte někdo zájem o další informace můžete mně kontaktovat.
    Za pomoc Vám děkuje
    Petr Moravec

Zanechte komentář: