Show ledové ploché dráhy ovládl Andrej Diviš

Autor článku:

cesko.pngOsecna.gif13x FOTO – Dnes se od jedné hodiny odpolední konala v Osečné Show ledové ploché dráhy SK Osečná „O pohár starosty města Osečná“. Ta byla náhradou za z důvodu nedostatku jezdců zrušené, druhé kolo mistrovství republiky jednotlivců. Nejvyšší stupeň vítězů si vítězstvím před Janem Pecinou a Petrem Klauzem ve finálové jízdě zajistil Andrej Diviš.

Výsledky závodu:

1. DIVIŠ Andrej (3,3,2,3) 11 + 1. ve finále
2. PECINA Jan (3,3,3,2) 11 + 2. ve finále
3. KLAUZ Petr (2,1,3,2) 8 + 3. ve finále
4. VOLEJNÍK Lukáš (1,2,2,3) 8 + 4. ve finále
5. KLAUZ Jan (2,2,1,1) 6
6. HUTLA Radek (1,1,0,1) 3
7. BĚHAL Martin (0,0,1,Fd) 1

osecna_pohar09_00001.jpg

osecna_pohar09_00002.jpg

osecna_pohar09_00003.jpg

osecna_pohar09_00004.jpg

osecna_pohar09_00005.jpg

osecna_pohar09_00006.jpg

osecna_pohar09_00007.jpg

osecna_pohar09_00008.jpg

osecna_pohar09_00009.jpg

osecna_pohar09_00010.jpg

osecna_pohar09_00011.jpg

osecna_pohar09_00012.jpg

osecna_pohar09_00013.jpg

52 comments

  1. Slyšeli jsme ,že se na to Klatováci,vykašlali.Co kdyby do Růžené,nepřijeli kluci z Osečné.Klatováci mají z ledů najvíce a nechali kluky na holičkách,jen to ukazuje pravý stav věci.Smekáme před partou z Osečné a blahopřejeme.Také jsme si všimli,že i hlasatel velmi napomohl v této náročné akci a také místní starosta. Celkově moc pěkná akce ,jen tak dál a díky za hezké odpoledne.

  2. Diky Ml za foto,ted toho jeste vic lituji,ze sem tam nebyl:(
    Skoda tech Klatovskych,mohli tam priject i v ramci treninku a podporit nejaky jiny podnik nez je jen ruzena,pamatuji si jak v ruzeny rikali ze sou radi ze se vubec tady v čr neco jede,ale jak je videt melo to byt spis tak ze sou radi ze se to jede v ruzene.skoda no ,mel sem je za jiny machry.

  3. Co kdyby jste Klatovští místo spekulací řekli jak to bylo.Nechali jste prostě kluky napospas a přitom vše co dělají,dělají hodně i pro Vás.Dost bylo Klatovských ,ukázali jste se v pravém světle.Ta akce vOsečné byla na podporu led. pl. dráhy jako takové,tedy hlavně Vaší.

  4. proč klatováci nejeli je jejich věc, ale jet se jen tak svézt do liberce, to stojí peníze a provoz motorek také. rozhodně bych je neodsuzoval, protože pro ledy toho udělali dost, počínaje jejich tátou. ale opět jsme češi, tak se budeme do nich navážet. pánové, nevidíte si ani na špičku nosu.
    jenom se divím, že se klatováci zapojují do diskuze, která je plná urážek na jejich osobu. kašlete kluci na ně, všichni tito kritikové se s vámi zase rádi někde vyfotí, budou s vámi největší kamarádi a budou se tvářit jako kamarádi.
    lidi, co se do vás navážejí nejsou fanouškové, jsou to kecálisti, co pro plochou neudělali nic, bojí se podepsat a jsou to obyčejní ubožáci, co ani nemají sebemenší představu o tom, co ledovka obnáší.
    prostě klid, nenechte se vyprovokovat od blábolistů, vždyť oni si ani nedovedou představit, co to znamená jet po ose rusko a pak se chtít hnát na nějakou show.

  5. To anonynmí – když jsou takový borci,že maj v malíčku Rusko po ose, tak do Liberce je to malina, ne? A právě proto, že ví jaká je to práce připravit ovál, je slušnost vůči ostatním přijet. Peněz to zas tolik nestojí. Ostatně podívejte se na adrese AČR na dotace za rok 2008. http://www.autoklub.cz/acr/fmsacr/plocha/2008/reprezentace/prostredky/statni_repre_2008_vyhodnoceni.pdf. Prostě existovala reálná možnost, že by titul nemusel klapnou. Tohle byla varianta jak ho pojistit. Kdy byly naposled připraveny dva ovály na MR?! A o mistru rozhodnul jeden nedokončený závod. Každý titul se počítá,že? A dá se „vybojovat“ různě.

  6. Vážený pane,finanční prostředky pro jednotlivé jezdce na státní reprezentaci nemají nic společného s tím zda někdo je někdo nebo není mistrem České republiky.Ty jsou zcela vázány na sportovní výsledek v závodech mistrovství světa a Evropy a rozpočtu MŠMT určenému na jednotivé disciplíny. Váš odkaz jenom dokazuje, že Antonín Klatovský byl jediný jezdec, který kritéria pro přidělení finančních prostředků v roce 2008 splnil. V letošním roce ještě nebyly finanční prostředky přiděleny, ale pokud budou finanční prostředky přiděleny stejně jako v loňském roce, tak k dnešnímu dni zatím plní kritéria pouze Antonín Klatovský a Jan Pecina. To ovšem neznamená, že určité šance nemá i Jan Klatovský, vzhledem ke zranění jezdců seriálu MS je možné, že do finále zasáhne a má šanci i on prostředky na státní reprezentaci pokud budou přiděleny obdržet.

  7. Osečná – družstva se jela pouze
    kvůli tomu,že přijela televize,jinak vůbec to nebyla dráha na závody MR ledů,neodpovídali bezpečnostní bariery a td..Na takový to dráze zkončil svoji karieru A.K.st.,nyní je invalidní.Jste ubohý když urážíte lidi kteří se celý život věnují tomuto sportu.Všechny jezdce zajistil Klatovák Peckovi na družstva,ale na jeho „exhibici“ již odmítl,neboť nikdo z cizinců tam nechtěl závodit,všichni odmítli.

  8. pro Klatovsky:píšete,že je slušnost se podepsat.Souhlasím,ale pokud se Vás někdo zeptá kolik je hodin asi taky po něm nebudete vyžadovat jméno.Myslím, že pro tým jako je Váš by neměl být problém odpovědět na jednoduchou otázku „proč jste nejeli“. Jste bezesporu nejlepší,ale že se Vás budou lidi ptát s tím musíte při Vašich kvalitách počítat a odpověď „je to spekulace“ naopak otevře prostor pro různé polopravdy a dohady.Jak vidíte sami co člověk, to názor i když anonymní.Samozřejmě s tím nemusí každý souhlasit,ale tak to vidím já.
    Ať Vám to jede!!!

  9. pokud se někdo podepíše luboš, karel, fousek, tak to jste prďáci, pánové, je vidět, že si za svým stojíte. rozhodně nekritizuju někoho, že někam nepřijel. chtěl bych vidět vás, kdyby vám v práci řekli: “ půjdete v sobotu do práce a navíc zadarmo.“ vidím vaše nadšené obličeje, jak se hrnete. nechcete už klatováky nechat být na pokoji, vy neanonymní experti?

  10. K panu Lubošovi:
    Vídíte jak souhra čísel a přidělených položek bez vnitřních znalostí Vás irituje.Porušil jsem zásadu nevstupovat do diskuse a už toho lituji, udělám to ještě jednou, věřte, že všechny přidělené částky jsou zúčtovány na základě předložených přímých dokladů (třeba tam například nenajdete žádný cestovní příkaz jenom účtenky) a ty následně procházejí kontrolou. Pokud mám přiděleny částky na MS a ME na ledové ploché dráze a finále jede pouze právě jen ten jeden jezdec dostane peníze on. Pokud se do finále MS na dlouhé kvalifikují dva jezdci je jejich podíl stejný. Mimochodem Zdeněk Schneiderwind obsadil to skvělé místo v závodě, který se jel na našem území a tam to je s repre penězi také trošku jinak. Navíc jsem přesvědčen, že tyto prostředky ani nepokryjí náklady jezdců. Zaráži-li Vás čáska u pana Špinky tak v ní jsou třeba i letenky jezdců a mechaniků do Ruska a další náklady repre týmu.
    Zaráží Vás i moje osoba. Budíž podívejte se pozorně na tu částku a řekněte, jestli by jste za takouto částku byl bez lásky k tomuto sportu vázán bezmála 45 sobot a nedělí v roce na silnicích několika zemí Evropy ve svém autě a mnohdy na úkor rodiny.
    Prosím, vím, že napsat něco je strašně jednoduché, vystřelit na druhého urážku snadné, ale známe vždy všechny důvody?

  11. Tak podívej ty obhájče,za a) vůbec to není adresovaný tobě, b) není to kritika ale úplně obyčejný dotaz, c) pokud si Klatovští zvolily tebe za mluvčího, tak vsadili na špatného koně d) když chceš hodnotit někoho kdo se podepisuje tak či tak, alespoň si vymysli jméno!!!
    atd. a že si nic nepochopil, to mě ani nepřekvapuje

  12. bohužel nebo bohudík, není všem dáno stejně,ale soudit někoho podle pravopisu je značně ubohé. být anonymní nebo fousek je celkem jedno, v přezdívce chytrost není. asi přestanu fandit klabo teamu, protože neumí pravopis.
    klatováci, vykašlete se na to tady odpovídat, fousek ví stejně všechno nejlépe a vy jste hajzlové, co jezdí jenom za prachy a nemáte sociální cítění.
    škoda, že nevíte, kdo se tu s vámi hádá, třeba je to váš „nejlepší“ kamarád na závodech.
    normálně uvažující člověk si udělá obrázek o posledních diskuzích. Kecáli s párkem na břehu to všechno umí líp, ale když je potřeba vzít lopatu, jak naschvál nikoho nevidíš.

  13. ale tak to přeci vůbec není.Jsem jen obyčejný fanda a znalostí mám průměrné a to si dost fandím.Naopak Klatováky obdivuju a když něco nevím,tak se optám.Že se mi vrátí odpověď o něčem jiném a značně okořeněná to asi neovlivním. Je mi fakt dost líto že to tak je.A hádat se už vůbec nechci.Jen mám plošinu rád a to je asi ta chyba.

  14. to Fousek: Pokud Vám jde o ledovou plochou dráhu, tak pojeďte podpořit naše kluky do Berlína, nebo do Assenu. Tak jde přece o daleko víc ! Já nevím, co tu kdo hledáte za problémy. Uskutečnily se u nás 3 regulérní závody, a jedna propagační akce. Kdy se to podařilo naposled ? Nebo by bylo lepší, aby Klatováci jeli do Osečné a riskovali zranění, a následnou neúčast ? To by bylo podle Vás pro naší plochou dráhu lepší ? Ukažte mi jiného jezdce z GP, který by na takovýto podnik jel před GP!

  15. … Pecko a všichni ostatní nadšení osečňáci, nenechte se otrávit. Klobouk dolů před Vámi – sportovní duch nadšených amatérů, týdny připravujících dráhu a závodících zadarmo, pro radost, ten vždycky zvítězí ! Určitě Vám Vaše snažení přináší o moc víc radosti než těm, co kolem sebe plivou, vzájemně se urážejí a závidí si.Bez nadšenců, jakými jste Vy a Vám podobní z „venkovských“ klubů, by plochá dráha u nás už dávno dodýchala. Jen tak dál !!!

  16. tak tohle je fakt vrchol.. pánové pokud je mi námo všichni jezdi to jeli bez nároku na honorář.. všichni.. pokud by to bylo dál MČR tak by určo dojeli.. já nevím proč je kritika na hlavu klabo týmu.. jak je vidno akce se povedla a to i bez nich.. tak kde je problém?? nebo chcete říct, že ledy u nás začínají a padají s KLABO ?? kde pak všichni tu říkáte, jak to bylo super .. pecky si hodně vážím, vím co stojí práce tohle připravit, ale proč neoslovil třeba honzu janů aby sehnal jezdce?? má spoustu kontaktů..

  17. Klatovští to maj jako hobby,možná se tím živí,oto více potřebují takové lidi jako v Osečné,propagace tohoto sportu zvýhodňuje hlavně je a stejně tak bafuňáři(špinka,moravec a další)by seděli doma jako My,kdyby ti i v malých klubech nedělali to co dělají a nemohli by využívat výhod a financí.Lidi jako v Osečné apod. je třeba ocenit a ne Ty co za to mají peníze a pak všude velí a jsou důležití.

  18. Ja vam nevim lidi. Diskuze celkem bez argumentu a konkretniho smeru. Proc Klabo nejeli se proste nedovite, s tim se smirte. Co je k tomu vedlo neni ani tak dulezite jako to, ze ledy reprezentuji jako jedini na urovni za Cesko po celem svete ledove drahy.
    Byl jsem v Inzell jako novinar za polsky internetovy web a mel jsem tu moznost si z Janem po zavodech promluvit. Nebylo to ani dve hodiny po hruzostrane vypadajicim padu zapricinenym Pletschacherem. Bylo na Honzovi videt, ze ma toho opravdu dost, bolela ho hrud a spatne se mu dychalo. Na prilbe mel otisky hrebiku. Snazil se to vzit s usmevem, ale rohorceni muselo byt obrvske. Rozhodci nas behem videnku dvakrat zarizl a zavod, ve kterem kluci opravdu meli na treti misto byl vtrapu. A kluci to museli prekousnout a jiz na druhy den makat. Narozdil ode me studenta, ktery ma prece spousty casu :) Ale kluci drou cely rok na to, aby meli prasule na zavody! Takze pokud vynechaji jeden zavod v ramci mistrovstvi CR tezko jim budu neco vycitat. Ty bezbeznostni podminky v Osecne podle fotek vypadaly velice chabe a pokud Klabo Team ma jezdit na urovni, musi si proste rozmyslet start na takovem zavode!

    Dzim palce Klatovskym!!

Zanechte komentář: