Korneliussen zvítězil v Lonigu

Autor článku:

italie.pngtomicek2.jpgsimota1.jpgondrasik2.jpgV italském Lonigu se jel v pondělí volný mezinárodní závod. Vítězem se stal dánský plochodrážník Mads Korneliussen, který vyhrál všechny své jízdy, a získal tak plný počet patnácti bodů. Druhý skončil Němec Martin Smolinski, který na vítěze ztrácel dva body. O svém druhém místě rozhodl až v rozjezdu s nakonec třetím Mattia Carpanessem. V závodě se představil i český trojlístek. Nejlépe z českých jezdců skončil devátý se sedmi body Luboš Tomíček. Vůbec poprvé v ostrém závodě se po vážném zranění představil Zdeněk Simota a vybojoval šest bodů, což mu stačilo na jedenácté místo, třináctý pak s pěti body skončil Pavel Ondrašík.

1. Mads Korneliussen, Dánsko – (3,3,3,3,3) 15
2. Martin Smolinski, Německo – (3,3,3,3,1) 13+3
3. Mattia Carpanese, Itálie – (2,3,3,3,2) 13+2
4. Henrik F. Vedel, Dánsko – (2,3,2,2,3) 12
5. Richard Speiser, Německo – (0,2,2,3,3) 10
6. Mattia Tadiello, Itálie – (3,1,1,1,2) 8
7. Andrea Maida, Itálie – (1,2,3,1,1) 8
8. Marco Gregnanin, Itálie – (1,2,1,2,2) 8
9. Luboš Tomíček, Česká republika – (3,2,2,e,0) 7
10. Alessandro Milanese, Itálie – (2,1,0,ex,3) 6
11. Zdenek Simota, Česká republika – (1,1,2,0,2) 6
12. Aleksander Čonda, Slovinsko – (2,0,1,2,e) 5
13. Pavel Ondrašík, Česká republika- (1,1,1,1,1) 5
14. Simone Tadiello, Itálie – (0,0,0,2,-) 2
15. Alessandro Novello. Itálie – (1,1) 2
16. Massimo Mora, Itálie – (0,0,0,-,-) 0
17. Andrea Baroni, Itálie – (0,0) 0
18. Mario Marzotto, Itálie – (e,0) 0
19. Matija Duh, Slovinsko – (e,e,-,-,-) 0

Jízdy:
1. M.Tadiello, Carpanese, Maida, Duh (e)
2. Smolinski, Čonda, Simota, S.Tadiello
3. Korneliussen, Vedel, Gregnanin, Speiser
4. Tomíček, Milanese, Ondrašík, Mora
5. Smolinski, Gregnanin, M.Tadiello, Mora
6. Vedel, Tomíček, Simota, Duh (e)
7. Korneliussen, Maida, Ondrašík, Čonda
8. Carpanese, Speiser, Milanese, S.Tadiello
9. Korneliussen, Simota, M.Tadiello, Milanese
10. Smolinski, Speiser, Ondrašík, Baroni
11. Maida, Tomíček, Gregnanin, S.Tadiello
12. Carpanese, Vedel, Čonda, Mora
13. Speiser, Čonda, M.Tadiello, Tomíček
14. Korneliussen, S.Tadiello, Novello, Marzotto (e)
15. Smolinski, Vedel, Maida, Milanese (ex)
16. Carpanese, Gregnanin, Ondrašík, Simota
17. Vedel, M.Tadiello, Ondrašík, Baroni
18. Milanese, Gregnanin, Novello, Čonda (e)
19. Speiser, Simota, Maida, Marzotto
20. Korneliussen, Carpanese, Smolinski, Tomíček
21. Smolinski, Carpanese

24 comments

  1. opravdu samej ředitel zeměkoule, je mi na blití z těch komentářů. vůbec se vám divím, že na plochou chodíte nebo čtete tyto stránky, když je každý debil. nechte se už konečně vyšetřit, vy mistři světa. 90% z vás by se podělalo sednout na motorku, ale chytřejší jste víc, než mistři světa v hospodě, co koukají na fotbal.

  2. nojo.vyhrát chtějí všichni ale problém je v tom ,že vyhrávají dánové ,švédi poláci atd. jen naši ne,takže v tom to je.Po lukášovi je zkrátka propast.Dánů i Švédů je málo tak jako nás a jedou .Problém je ve výchově mladých a jejich podpoře.Všichni vědí jak ale v praxi -nic.Zkrátka je nejvyšší čas začít místo řečí dělat skutky.

  3. Ale jinak je venku hezky, ne? Chčije a chčije……Hoďte se do klidu, přátelé. Bylo hůř, bylo podstatně lépe – ale nikdo určitě nechceme deptat kluky za neúspěch tak, jak zničili polský novináři a fans Kurmaňského a Dadose….Co? Tak dejme debatu co chybí, peníze, sponzoři, mladí vzdělaní činovníci? Odvaha závodníkům určitě ne.

  4. presne tak Jenda,Martin atd.komu se nelibi vysledky nekoho treba vemem Lubose jako priklad ted momentalni pro ty anonymni a tak co tu radej jsou chytri tak jim to osvetlime ne,tak vy chytri vemte neco okolo 1000 euro bezte za Lubosem dejte mu je at si necha udelat motor na Itali drahu jo pak snim jedte po zajeti rovnou do zavodu,udelate 4 body tak mu reknete at to zkusi treba v polsku ten motor,ze tam to muze jet,zase pojedete tam udelate treba nevim 5 bodu jo ,Lubo rekne ze to chce treba predelat,ze to nevyhovuje,tak vy chytri anonymove vytahnete dalsich par stovek eur treba na jinou vacku ,setrvaky cokoliv,po par takovych vytahnuti eur z penezenky tady urcite nebudete psat takovy * co pisete at se nekdo jde zakopat nebo skoncit se sportem nebo takovyhle absolutne nefanouskovsky kecy.si uvedomte ze ty zavodnici a lidi co to sponzorujou to tady bohuzel ctou takze se fakt bezte vymrdat stemahle komentarema.berte to jen jako priklad s Lubem pro ty anonymni tady,nebo se na extralize prihlaste my vam se Steevem + hbc fans udelame masaz obratlu aby to pekne zakrupalo a pak vas nechame udelat v Itali 4 body co treba tohle,fuj humus co tady lidi dokazou napsat,ale ty kolonky kde topas makovka pepe ada skorujou ty jsou prazdny.byt webmajstr tak ty negativ komentare mazu a necham jen ty pozitivni.nakonec diky vsem co pisou povzbuzujici komentare kdyz se dari i nedari,jak jsem psal,zavodnici to ctou…

  5. V závodech sice vyhrávají hlavně poláci,dánové a švédi ale kdyby to bylo tak vedený tady jako tam na takovou úrověň by se dostalo dost jezdců… Na těch co pomlouvají se poznají opravdovífandové ploché dráhy místo abyste je povzbudili a radovali se s každého dobře odjetého závodu jen pomlouváte… Zkustte si to a pak pomlouvejte ale ne od televize nebo PC

  6. Ten, kdo tady mele, že k tomu, aby Tomíček porazil jezdce typu Carpanese, Vedel, Speiser, Tadiello, Maida a jiné podobné „ostré střelce“ potřebuje supr motor, by si měl strčit hlavu do kýblu s ledem, protože je úplně mimi. Mimoto, určitě bych neřekl, že špatné motory jsou zrovna Tomíčkův problém.

Zanechte komentář: