Fotoreportáž Petra Makuševa z Pockingu

Autor článku:

fotak_1_1.jpg17 X FOTO
V Pockingu se jelo letošní první kvalifikační kolo o postup do Grand Prix 2010. V závodě jsme měli dvojí zastoupení v podobě Matěje Kůse a Filipa Šitery. Bohužel se ani jednomu z nich nepodařilo postoupit do dalšího kola. Vy se teď můžete prostřednictvím Speedway Fakta podívat na několik skvělých fotek od Petra Makuševa.

836Q2652.JPG

836Q2667.JPG

836Q2738.JPG

836Q2760.JPG

836Q2793.JPG

836Q2892.JPG

836Q2938.JPG

836Q2991.JPG

836Q3034.JPG

836Q3071.JPG

836Q3080.JPG

836Q3181.JPG

836Q3188.JPG

836Q3206.JPG

836Q3223.JPG

836Q3233.JPG

836Q3246.JPG

42 comments

  1. Tak koukám ,že co se líbí hbcfans,musí se líbit všem,jinak jsou hovna.Odkud jste přišli,že si na české pl.scéně hrajete na odborníky?Jste sprostí a hlavně trapní,vraťte se odkud jste před pár lety přišli a nechte nás fandy žít v klidu,mi vaše odborné rady nepotřebujeme.Když jste viděli pár závodů venku ,tak jste se měli také učit slušnému chování a skromnosti.

  2. Já nechápu, co Roman očekává od těch pár nadšenců, kteří u nás tenhle sport dělají.
    Mluvit o průseru v téhle konkurenci může jen bambula, co umí maximálně přelouskat výsledky doma u počítače. Kdo závod v Pockingu viděl a alespoň trochu má o PD šajny, nenapíše takto ubohý a rádoby povýšenecký slint.

  3. Tak jen chci říct,že Smolinski jel doma,kdekoliv jinde by byl hodne za postupovou branou,Hampel me osobne prijd eze ted jezdci moc dobre no a Lindback v poslku taky jezdi hodne bodu…Ted nechci schazovat nase jedzce ale vemte si ze Iversen a Balinski jsou mnohem vetsi esa nez filip s matejem,dokazali toho mnohem vic a jsou to kvalitnejsi jedzci (samozrejme je to dano tim ze nasi jsou jeste juniori a verim ze dosahnou kvalit techto jmenovanych) a i oni nepostoupili,proste ta skupina byla mo tezka a adeptu na postup bylo podle me tak 10

    Urcite bych to nehodnotil jako spatnej vysledek Mateje..Co se tyce Filipa tak tam jsem cekal trosku vic..

    O lonigu bych radsi nemluvil,tam to byla dost bida :-(

  4. A proč zase ta ostrá slova, přátelé? Vám, co máte dost volného času na výjezdy, nezbývá než závidět a zároveň požádat o popis závodu na vlastní oči. A ostatní musíme podporovat alespoň na domácích mačích. Přivést známé do hlediště, tím přilít drobný do pokladen…. Kdo na to alespoň trochu má tak zasponzorovat…A ne tady vydeptat mladý kluky, když to zrovna nejede

  5. Pro Bulhara-od kud máš tu jistotu?Je to jen samolibý samozvanec.Když je tak dobrej, proč nepracuje třeba pro mládež ,nebo ať sežene milion dva, pak to bude jiná.Zatím jen jak on sám říká slinty.Co mu tedy jde, je urážet lidi,viz komentář č. 6.Ale on se vyslintá sám a upadne v zapomění.

  6. karle .jiri george bulhar ma naprostou pravdu.steeve je velky fanousek uz pres dvacet let .malokdy vynecha nejaky domaci zavody a napodobne venku.o plochy draze ma ohromny prehled statistiky vysledky historie ma pres dva tisice podpisu ruznych jezdcu o kterych mi ani toho moc nevime.proste miluje plochou drahu a zije sni.prispiva clanky fotkama apod.nevim cim pomahas plochy ty.krom toho ze napadas lidi ktery osobne vubec neznas.klasicka ceska vlastnost.

  7. pro hbc fans-To,že má 2000 podpisů ho nepasuje na odborníka ani to,že chodí na plochou dráhu 20 let. Znám spoustu lidí, kteří chodí na plošku mnoho let,rozumí jí a fandí a na odborníky si nehrají a neslintají ale takové on uráží. Měl by a to se týká i Vás hbc fans si takových lidí víc vážit ale to Vám dojde až zmoudříte,pokud zmoudříte.Apropo ,není sám,který pl. dráhou žije.

  8. Chytrolíne Karle, nehraju si na žádného odborníka, co vím, nebo nevím, je čistě moje věc. Ale pokud tady někdo od compu prezentuje za průser vyřazení našich juniorů vesměs jezdci z GP, pak tomu rozumí jak prase pastvě. A že naši v prvních kolech v historii postupovali? Ano, ale koho měli za soupeře? Italy, Bulhary, Maďary, tu a tam nějakého Poláka, či Němce. A to jich ještě šlo dál osm.

  9. Podívejte se kdo tady dlouhodobě diskutuje ,jen samozvaní odborníci typu Steeve , Hbc fans a jim podobní ,které nikde jinde nikdo neposlouchá ,protože jsou pro srandu. Nechte je tady vykecat.Proč si myslíte ,že lidé kteří tomu opravdu rozumí sem nepíší,protože je to pod jejich úroveń. Jezděte dál po závodech foťte si a neotravujte,jste opravdu k smíchu.

  10. Tyto stránky se nemohou s panem Škachem rovnat,takové slintaly jako jste Vy ustřihl ,protože je oproti p. Wankemu inteligentní a chce aby to mělo úroveň a daří se mu to.Scházejte se v hospodě ,tam můžete soutěžit kdo je větší odborník.Ale k tomu Vám ještě něco chybí ,jestlipak víte co!!!

  11. Já se divím kam ta debata vždy sklouzne.Všichni máme své oblíbence i ty které nemusíme. Ale příspěvky plné zášti a urážek sem snad nepatří. O inteligenci některých se dá s úpěchem pochybovat. Tak se dá mluvit u piva a ne tady. Je mi z toho smutno. To opravdu chcete odradit všechny,kteří mají PD rádi? Myslím,že by se příspěvky měli zrušit alespoň do té doby než se naučíte být slušní a tolerantní. Tyhle zoufalý výkřiky ze tmy jsou fakt strašný.

  12. myslel jsem, že se to tu týká pd, ale jak vidím, tak si tu spousta lidí léčí své mindráky. pomalu se přestávám divit, že konkurenční stránky zastavily diskuzi, protože úroeň některých přispěvovatelů se rovná urezlé lavičce se svitavách. pánové, pokud jste tak chytří a jak vidím, tak jo, protože všichni víte, jak to dělat, proč nevstoupíte do vedení a konečně to nevezmete do svých pevných a spravedlivých rukou? kecat po netu a hrát si na odborníka umí každý pepík. nechci se někoho zastávat, ani nikoho soudit, ale pokud s tím nehodlám něco udělat sám, nebudu nikoho pomlouvat, že to dělá tak, či onak. proto vyzívám všechny chytráky tady, zkuste zorganizovat nějaké závody, jdětě dělat pořadatele,aj., myslím, že se nebudete stačit divit, ono sedět s párkem na tribuně je docela jednoduché.

Zanechte komentář: