Grand Prix Challenge s Lukášem Drymlem živě!

Autor článku:

logo.pngElitní šestnáctka závodníků z celého světa prošla sérií kvalifikačních a semifinálových závodů mistrovství světa, nyní je před nimi závod pravdy – Grand Prix Challenge. V britském Coventry se proti sobě utkají o pouhá tři místa v seriálu Grand Prix 2010. Také Česká republika má své želízko v ohni – Lukáše Drymla. Sledujte jak se mu bude dařit živě na www.speedwaylive.eu

4 comments

  1. Nevím, ale je strašné když někdo má radost z neúspěchu druhých, ale co se divit. Nejprodávanější noviny jsou bulvár, nejsledovanější zprávy ty o neštěstí druhých.
    Aby někdo prohrál ve finále, případně tým v semifinále musí ujít nějakou cestu a na ni někoho porazit. Mám pocit, že každý „fanda“ už zažil i horší porážky než ty letošní. Je těžké se s nimi srovnat, ale proboha uznejte kvality jeden z Vás Drymla, druhý Vaculíka. Oba jsou skvělí a jeden už toho dokázal strašně moc, co jiný u nás v tomto sportu ne a druhý je na cestě za velkou kariérou a i když je z jiné země, od začátku je jeho kariera spojena s touto zemí a tak i naše plochá dráha má na jeho vzestupu podíl. Fanděte, ale uznejte kvality i těch co nejsou vaším oblíbencem.

Zanechte komentář: