Na ledy do Růžené v pondělí 11. ledna

Autor článku:

ceska-republika.pngledy.gifVzhledem ke skutečnosti, že v současné době je nad územím České republiky příznivé počasí, dohodli se pořadatelé MČR jednotlivců v Růžené s jezdci na tom, že první odložený závod národního šampionátu se uskuteční v pondělí dne 11. ledna 2010 v Růžené. Začátek závodu bude stanoven dodatečně, původní čas 14 hodin může být posunut na 18. hodinu, protože pořadatel závodu se pokouší zajistit umělé osvětlení. Upřesnění začátku bude provedeno do čtvrtka 7. 1. 2010.

Věříme, že příznivci tohoto sportu VV SPD a pořadatele pochopí, že před závody MS družstev je nutné uspořádat alespoň jeden závod na území České republiky, pokud to počasí dovolí. Vzhledem k tomu, že dva reprezentanti startují ve dnech 9. – 10. 1 v Saalfeldenu a trojice našich jezdců dne 9. 1. ve Flimsu, není možné uspořádat závody o víkendu, následující týden se od 14. 1. do 16. 1. konají závody v Sanoku a 15. – 16. 1. v St. Johannu, proto tento termín.

Věřím, že všichni tuto situaci chápou a děkuji za pochopení stejně jako pořadatelům a jezdcům za jejich vstřícnost při řešení této situace.

Zanechte komentář: