Adrian Rymel: "Ve finále MČR na viděnou!"

Autor článku:

ceska-republika.pngrymel1.jpgUž delší dobu se v kuloárech mluvilo o vyloučení Adriana Rymela z pražského Olympu.  Jak to z pohledu Adriana bylo, se dozvíte v tomto článku. Adrian se sám rozepsal a prostřednictvím Speedway Fakta vám nabízí své vysvětlení celého problému.

„Sezóna 2010 nezačala zrovna podle mých představ. Jestli můžu poprosit čtenáře, kteří měli bujnou noc plnou alkoholu, aby si tento článek raději nechali na jindy, nebude to zrovna zážitek.
Chtěl bych se omluvit sponzorům, fanouškům a kamarádům za mé letošní  výstupy nejen v extralize.Vypadá to, že jsem byl vyloučen z extraligového pražského týmu, jak mi bylo sděleno po mém příletu z Anglie. Rád bych vám popsal důvody. To, že úvodní dva závody v Praze se mi moc nepovedly, už asi víte. To, že mé chování ne vždy bývá na úrovni vzdělaného člověka, vám říkat taky nemusím a další důvody mého vyloučení neznám.

Po patnáctiletém účinkování v barvách Olympu bych očekával trochu více úcty, respektu a porozumění. Dostal jsem od trenéra kalendář závodů, ve kterém chyběl první extraligový závod .Čtyři dny před závodem jsem dostal email od p. Ondrašíka, že jestli můžu přiletět o den dřive. Nejen, že jsem nevěděl, že se nějaká extraliga jede, ještě jsem za to dostal po telefonu pár vyhrůžek, že  jestli nepřiletím, tak mi bude pozastaveno povolení startu v Anglii.

PĚKNÉ…

Zrovna jsem závodil za Berwick v pátek, v sobotu a v neděli, takže času bylo málo, spánek minimální. Po příletu v pondělí jsme s Pupkem a Edou ladili motorky do půlnoci v domnění, že máme zajištěné spaní na Markétě. Bohužel p. Ondrašík zapomněl a telefon měl vypnutý. Následovalo improvizování. Děkujeme…
Závod se nepovedl, udělal jsem spoustu jezdeckých chyb a hodně se na tom podepsaly nervy už před závodem.

Po loňských špatných zkušenostech s vyplácením cesťáku jsem se rozhodl, že budu fakturovat odjeté závody co nejdříve.Telefonicky mi bylo oznámeno, že za dva cesťáky nedostanu zaplaceno. Stálo mě to více než příspěvek, který máme. Takže se mi to nelíbilo. Poslal jsem SMS, že jestli peníze nebudou na učtu před dalším závodem, tak nepojedu. Nno a ejhle, místo peněz jsem dostal vyloučení.

KRÁSA…

Nejsem žádný svatoušek, určitě na tom nesu taky vinu. Mrzí mě to, ale poperu se s tím a ve finále MČR na viděnou.
Speciální poděkování patří panu Vopatovi, který mi pomůže s letenkou, kterou mi Olymp nechce proplatit
.“

4 comments

  1. Pojede přeci s vestou Kopřivnice, co mi chudáci máme teď za plochodrážní radosti. Závody se v Kpřivnici nejezdí, klub se asi rozpadl, už nemá ani vitrínku ve městě, tak snad by ten Adrian mohl jet poslední spanilou jízdu z naši vestou na MČR. Třeba by jsme se fanoušci Kopřivnice složili na jeho startovní výlohy.

  2. Mily Adriane,
    velmi si vazim vsech tvych uspechu a tve snahy jezdit plochou drahu poslednich x let. Nicmene mam pocit, ze jsi se zaradil hned vedle L. Tomicka do rady naprosto nesebekritickych zavodniku, kteri maji pocit, ze jim jejich zamestnavatel neco dluzi. Asi jste si panove nevsimli, ze doba SVS, Rude Hvezdy…atd. uz pominula. Kluby se bud budou chovat jako firmy, nebo zaniknou. Zadna firma nebude podporovat zamestnance, kteri dlouhodobe nemaji vysledky a to, priznejme si otevrene ani ty, ani Tomes nemate. Presto mate pocit, ze vam klub „neco dluzi“.. O tom, ze vase chovani, pracovni nasazeni a loayalita vuci klubu jsou na mizerne urovni se vseobecne vi a to, jaky to ma vliv na vase nasledovniky se muze presvedcit kazdy. Posledni skutecny profesional odesel z Markety v osobe Bohouse Brhela. Od te doby se tam prizivuje particka namistrovanych netahacu, kteri se navic vecne citi ublizeni. Meli by jste se vzpamatovat, protoze vetsina z vas nic jinyho neumi a timto stylem uz vas dlouho nikdo zamestnavat nebude chtit. ma-li vedeni Olympu rozum, bude Tomicek nasledovat. Nemuze prece do smrti zit ze jmena sveho dedy, kteremu dela svym chovanim a vysledky pouze ostudu. Ostatni by meli dostat zlutou kartu. Diky neprofesionalnimu pristupu klubu a jezdcu je nase plocha draha tam kde je…

Zanechte komentář: