Lukáš Dryml je v sestavě Lublinu

Autor článku:

tzlublin.gifdryml-lukas.jpgLukáš Dryml podle informací oficiálních stránek KMZ Lublin upřednostnil před startem v pardubické Zlaté přilbě baráž o první polskou ligu v barvách klubu Lubelski Wegiel KMZ Lublin, jenž se na domácí dráze utká o prvoligovou příslušnost s hosty z Rybniku.

3 comments

  1. To je smutné. Ano, řekl jsem, že ZP je nejlepší závod na světě. Mnoho jezdců ve startovní listině, skvěle široká dráha, poziční boje šesti borců v každé jízdě. Viděl jsem GP, světová finále, kvalitní závody v zahraničí, ale na ZP nedám dopustit. Pořadatelům ZP se daří sehnat kvalitní světové jezdce, takže závody mají výbornou úroveň. O to víc mne mrzí, že naši nejlepší jezdci L. Dryml a M. Kůs budou chybět, i když mohli jet. Čeští diváci chtějí vidět naše jezdce jak (konečně) vyrovnaně bojují se světovou špičkou.

  2. Fando, doporučuji vzít uzlík a vyrazit na extraligu do Zelené Gory, případně Lešno, Toruń. Třeba si popravíš názor o důležitosti Zlaté Přilby. Nevím jak nadšeni jsou Dryml s Kůsem, že musí v neděli do Polska. Podstatně složitější to má asi ten mladší, který jede sobotní MS v Pardubicích a pak v Gdańsku. Kdežto Dryml jen v neděli hupsne do Rybniku. Výchozí pozice pro pondělní finále MR hraje do karet spíš Drymlovi. A čeští fanoušci můžou na Svítkově fandit třeba Aleši Drymlovi.

Zanechte komentář: