Co řekli ti nejlepší po velkém finále?

Autor článku:

ceska-republika.pngpardubice.gifPardubice – Co řekli bezprostředně po závodech tři nejlepší jezdci v letošním ročníku Zlaté Přilby Nicki Pedersen, Fredrik Lindgren a Andreas Jonsson se dočtete už teď na Speedway Fakta. Nechybí ani slova našeho nejlepšího jezdce Aleše Drymla.

pedersen_nicky2_1.gifNicki Pedersen: „Je to trofej, co jsem si vždy přál!
Jsem moc šťastný, že jsem vyhrál tak prestižní závod jakým Zlatá Přilba je. Je pro mě velká čest, že jsem byl na tento závod pozván. Celý dnešní den byl super. Ve finále jsem odstartoval perfektně. Je to trofej, co jsem si vždycky přál vyhrát. Asi tak v půlce semifinále jsem tušil, že bych tu přilbu mohl vyhrát, veřím tomu ale až teď.

Fredrik Lindgren:“Ve finále byl lepší Nicki“
Jsem rovněž moc šťastný, že jsem byl na tento závod pozván. Moc závidím Nickimu, že tu přilbu má na hlavě právě on. Moc jsem byl spokojen s motorkam, závod mi vyšel, ale ve finále byl lepší Nicki.

Andreas Jonsson:“Šest jezdců na startu je prostě něco úžasného“
Znám ten pocit, jaké to je mít přilbu na hlavě. Moc to Nickimu přeju. Greg Hancock řekl, že ve finále se může stát cokoliv a je to tak. Jel jsem, co to dalo. Moc mě mrzí, že nejsem první, ale kvalita a konkurence v závodě o Zlatou Přilbu je velmi vysoká. Šest jezdců na startu je prostě něco úžasného.

Aleš Dryml: „Motorka v malém finále pádila“
Připojím se ke klukům, taky závidím Nickimu a to ještě více o to, že jsem domácí jezdcec a ke všemu z Pardubic. Finále mi uteklo o vlásek. Udělali jsem hodně změn a v malém finále mi motorka doslova pádila.“

Zanechte komentář: