Dvě bleskové fotoreportáže z úvodní extraligy 2011

Autor článku:

pardubice.gifmarketa.jpgfotak_1_1.jpgZatímco něktěří z aktérů dnešního úvodního klání české extraligy roku 2011 jsou ještě na cestě z pardubického Svítkova, vy si již nyní můžete z tepla svých domovů prohlédnout dvojici fotoreportáží od našich stálých spolupracovníků Petra Makuševa a Vojtěcha Zavřela.

Fotoreportáž Petra Makuševa

Fotoreportáž Vojtěcha Zavřela

9 comments

  1. V TV programu je uvedeno jen to pondělí na ČT4. Proč ČT dávají jen sestřih a dle loňských zkušeností ještě blbě udělaný. Nemohlo by být dojednáno přenášení celých závodů v nezkrácené formě, byť ze záznamu a mimo hlavní vysílací čas ? Vloni kterási stanice přenášela švédskou ligu v nezkráceném přenosu.

  2. Tak dneska jsem to v TV viděl. Děs a hrůza. Přesto, že to byl sestřih, tak se na dráze něco dělo a komentátor mluvil o něčem jiném. Žádný doprovodný text na obrazovce, jak kdo jede v jízdě,jak stojí na roštu, body,stav utkání, statistiky, atd. I ty záběry kamer mě připadaly nějaké divné. A samozřejmě některé jízdy nebyly zaznamenány vůbec. Na to že to byl 30 minutový sestřih, tak tam bylo z toho dost mluvení, to má být přeci o přestávce mezi jízdama, když se na trati nic neděje. Pokud se mýlím, tak mě to někdo tady vysvětlete.

Zanechte komentář: