Příčiny smrti Mateja Ferjana jsou stále neznámé

Autor článku:

vetlanda.gifferjan_1.jpgI přes probíhající vyšteřování se stále nepodařilo zjistit příčiny smrti čtyřiatřicetiletého Maďara slovinského původu Mateje Ferjana, jehož tělo by v neděli v dopoledních hodinách nalezeno v autě u jezdcova bytu v západopolském Gorzowě. Zatím byla jen vyloučena účast třetí osoby.

S Matejem Ferjanem počítali ve Vetlandě do sestavy na nejbližší kolo švédské Elitserien, sportovní ředitel klubu Bosse Wirebrand v neděli řekl: „Nejsou žádné stopy vnějšího násilí, ale pitva by měla být provedena na začátku příštího týdne. Včera (v sobotu) jsem s Matejem dvakrát mluvil a oba jsme se těšili na jeho úterní debut. Je to šok, zdá se, že to nemůže být skutečné.“

Že jezdci nebyla způsobena žádná vnější ani vnitřní zranění, potvrdil i mluvčí policejního ředitelství v Gorzowě Wielkopolském Slawomir Konieczny. Mluvčí gorzowského okresního státního zastupitelství Dariusz Domarecki k případu dodává: „Bezprostřední příčina smrti bude stanovena po histopatologických a toxikologických testech. Výsledky analýz budou známy do tří až čtyř týdnů.“ V úterý se v kostele sv. Vojtěcha v Gorzowě odbude mše svatá za zesnulého plochodrážníka.

Zanechte komentář: