Aleš Dryml se vrací do sestavy Brummies

Autor článku:

birmingham.gifdryml_ales3.jpgČtvrteční střetnutí Birminghamu Brummies a Lakeside Hammers bude prvním závodem britské Elite League, ve kterém se Aleš Dryml představí po svém zranění z konce května. Návrat zkušeného jezdce do sestavy potvrdil v úterý manažer Birminghamu Graham Drury. Současně s Čechem zůstává v týmu i Ulrich Ostergaard, jehož klub získal jako náhradu za Drymla po dobu zranění kapitána českého národního týmu.

Starší z bratrského dua se zranil v Peterborough na konci května, lékaři mu diagnostikovali zlomená žebra a proraženou plíci. Větší problémy ale přineslo poranění ramena, v jehož důsledku vynechal několik důležitých mezinárodních závodů včetně divišovské kvalifikace Mistrovství světa jednotlivců. Do závodního kolotoče naskočil Aleš Dryml znovu extraligovým vítězstvím Zlaté přilby na dráze ve Slaném, aby o několik dní později nedokončil nepodařený pokus českého národního týmu o postup do závodu poslední šance Speedway World Cupu v King’s Lynn. Nyní by měl být jezdec v takovém zdravotním stavu, aby jeho klub mohl naplno využít svého nejzkušenějšího cizince v sestavě.

Manažer Birminghamu Graham Drury se těší, že návrat Aleš Drymla a posun Ulricha Ostergaarda na pozici šest nebo sedm přinese týmu více konzistence. Drymlovi a Ostergaardovi museli uvolnit místo Němec Kevin Wölbert a Brit James Wright, na které nyní čekají jen souboje v Premier League, britské druhé nejvyšší soutěži.

 

Zanechte komentář: