Do Mšena zavítá juniorský šampionát

Autor článku:

ceska-republika.pngmseno.jpgV sobotu v 18 hodin se přijdou divákům na mšenském plochodrážním stadionu představit závodníci, kteří se o pár minut později utkají o další mistrovské body v domácím šampionátu juniorů. Své vedení v seriálu bude na Kokořínsku obhajovat čerstvě korunovaný Mistr České republiky do 19 let Václav Milík, jenž se nemusí obávat ataků svého úhlavního soka Michaela Hádka, který si bude ve Francii plnit reprezentační povinnosti.

O jeden závod MČR juniorů přijde Michael Hádek, jehož čekají reprezentační povinnosti ve francouzském La Reole, kde se koná první semifinále evropského travnatého šampionátu. Hádek si tak kvůli pravidlu o škrtání nejhoršího výsledku nebude moc dovolit žádný další bodový výpadek, poněvadž mu bude škrtnuta právě sobotní absence. I bez absentujícího Hádka jistě nebude mít Václav Milík v tažení za svým třetím vítězstvím v seriálu na růžích ustláno. Život mu plánují znepříjemnit domácí Jan Holub, slánské trio Michal Dudek, Roman Čejka a Eduard Krčmář nebo pražští Pavol Pučko s Ondřejem Veverkou.

Zatím neobsazené zůstává startovní číslo 4, které měl původně obléci na svá bedra Polák Łukasz Sówka. Odchovanec ostrowské ploché dráhy, který jako už šestnáctiletý sbíral ekstraligové zkušenosti v barvách Falubazu Zielona Góra, byl ale svým manažerem ze závodu omluven s tím, že se nemůže závodu z technických důvodů zúčastnit. Otázka, kdo si oblékne vestu se čtyřkou, tedy zůstává stále otevřena.

Startovní listina:
1 Zdeněk Růžička (Grepl Mšeno)
2 Daniel Hádek (PK Plzeň)
3 Eduard Krčmář (AK Slaný)
4
5 Michal Dudek (AK Slaný)
6 Pavol Pučko (AK Markéta)
7 Zdeněk Holub (AK Markéta)
8 Michal Klein (Grepl Mšeno)
9 Dominik Hinner (AK Markéta)
10 Michal Škurla (AK Markéta)
11 Václav Milík (ZP Pardubice)
12 Ondřej Veverka (AK Markéta)
13 Roman Čejka (AK Slaný)
14 Jan Holub (Grepl Mšeno)
15 Stanislav Pouznar (Grepl Mšeno)
16 Ondřej Smetana (AK Markéta)

Zanechte komentář: