Konec sezony Hynka Štichauera?

Autor článku:

pardubice.gifstichauer.gifNa středu byl Hynek Štichauer objednán do Olomouce ke specialistovi, aby se na Hané podrobil komplexnímu vyšetření poškozených kolenních vazů. Ošetřující lékař pardubickému závodníkovi důrazně doporučil operaci. Kdyby bylo volné místo v rozpisu na operační sál, podrobil by se Štichauer operaci hned ve středu, ale z kapacitních důvodů musí počkat do úterý.

„Když bych s tím jezdil, tak bych si to koleno úplně oddělal,“ říká se smutkem v hlase v poslední době zraněníni stíhaný závodník, který už absentoval na jaře poté, co si v Anglii vykloubil rameno. Štichauer dále přiznal, že zranění a následná rekonvalescence si s největší pravděpodobností vyžádají přestávku až do konce letošního ročníku.

Štichauerovo zranění je problém i pro Zlatou přilbu Pardubice, která tak po těžkém pádu Lukáše Drymla přišla o dalšího českého seniora. Pardubice budou k semifinálovému závodu extraligy pravděpodobně zajíždět na pražskou Markétu a s takřka určitě tam stejně jako v posledním extraligovém matchi proti Mšenu pozvou dva cizince.

Zanechte komentář: