Dražba vest ze Zlaté Přilby – Leigh Adams

Autor článku:

ZP63.jpgadams.jpgSympatický Australan, mimochodem spolu s Ole Olsenem a Jiřím Štanclem nejúspěšnější jezdec tohoto závodu, ukončil v roce 2010 svoji skvělou kariéru. Během ní vybojoval mnoho vítězných závodů a měl to velké štěstí, že se mu vyhýbala vážnější zranění. Štěstí ho opustilo ve chvíli, kdy opustil závodní ovály. Při tréninkové jízdě na Enduru měl pád a jeho zranění je klasifikováno jako velmi vážné. Leigh se svým osudem statečně bojuje a určitě nechce zůstat připoután na invalidní vozík. Jeho osud vyvolal velkou vlnu solidarity, ke které se přidal i AMK ZP Pardubice a jeho příznivci.
Při letošní Zlaté přilbě nosili jezdci závodu o Zlatou přilbu vestu se startovním číslem na kterém je fotografie Leigh Adamse. Tyto vesty vyrobené společností M-S-P se stávají předmětem dražby, která bude vedena na internetových stránkách klubu www.zlataprilba.cz v sekci diskuse.
V této diskusi může každý z Vás napsat startovní číslo, částku, kterou nabízí za danou vestu (základní cena je 500 Kč) a podmínkou je internetová adresa. Vyhraje nejvyšší nabídka v den uzávěrky (20. 10. 2011 ve 24:00). Pokud ji dotyčný vítěz oslovený na vítězné adrese v určeném čase neuhradí, vestu vydraží druhá nejvyšší nabídka. Soupis všech vydražitelů a výše vydražené částky bude zveřejněna na internetové stránce AMK ZP Pardubice. Veškeré finanční prostředky získané z této aukce obdrží Leigh Adams.
Ve hře je 37 vest od 1 do R1. Ve všech účinkovali jezdci v závodě o Zlatou přilbu 2011.

příklad: číslo 1 částka 600 Kč, adresa: amk.zp@wo.cz

Zanechte komentář: