Lukáš Dryml zvolen v Eastbourne jezdcem roku

Autor článku:

eagles2.gifdryml-lukas.jpgEastbourne Eagles, letos stříbrný klub britské Elite League, uspořádal dle britských zvyklostí slavnostní banket, jenž s konečnou platností uzavřel plochodrážní ročník na samém jihu Anglie. Součástí ceremoniálu bylo i vyhlášení tradiční fanouškovské ankety o jezdce roku, kterým se letos stal Lukáš Dryml.

Lukáš Dryml se ve své třetí sezóně v klubu prezentoval znamenitými výkony a to obzvláště na domácí dráze, v této statistice patří k užší špičce celé soutěže. Orli, kteří se v roce 2010 potáceli u dna Elite League, se v letošním roce vyšvihli až na úplnou špičku britské nejvyšší soutěže, avšak nezvládli dokráčet až na úplný vrchol, když jim v Grand Final ukázali svoje deflektory Piráti z Poolu. V záverečném klání už ale svému klubu citelně chyběl oblíbenec fanoušků Eastbourne, který musel po těžké zlomenině stehenní kosti ze začátku srpna předčasně ukončit sezónu.

Lukáš Dryml triumfoval v tradiční anketě díky přispění svého fanklubu, který jej stabilně podporuje na všech domácích závodech. Trojnásobný mistr České republiky skončil na prvním místě před kapitánem klubu Cameronem Woodwardem, jehož znají i čeští fandové třeba z vystoupení na letošním Tomíčkově memoriálu nebo kvalifikačního závodu Mistrovství světa jednotlivců v Divišově.

Zanechte komentář: