Setkání na konec sezóny v Kopřivnici

Autor článku:

ceska-republika.pngkoprivnice.gifNa kopřivnickém letním stadiónu tuto sobotu 12. listopadu znovu zavrčí plochodrážní motocykly. I přesto, že se zde už plochá dráha nejezdí, klub úplně neumřel. Po letošním neúspěchu budou znovu usilovat o uspořádání závodu na ledové ploché dráze v nedalekém Brušperku. Mnoho lidí z Kopřivnice však pravidelně navštěvuje mnoho závodů na různých stadiónech v celé republice a taky já jako šéfredaktor Speedway Fakta jsem z Kopřivnice. Proto je to pro nás závěr sezóny jako každý jiný.

Je to pro nás závěr sezóny jako pro všechny ostatní, letos jsme se snažili o ledy, počasí nedovolilo, jeli jsme tady enduro a ledy chceme i letos. Zveme tímto všechny fandy z blízkého okolí, bývalé závodníky a činovníky, aby přišli na stadión. Bude oheň, vemte si špekáčky, flašky a zakončíme důstojně sezónu.“ řekl předseda klubu Vláďa „Kompž“ Kovář.

One comment

  1. To je positivní zpráva, že klub ještě úplně neumřel naděje umírá poslední. Závody nejsou, klubová vývěska už také není. Zbyly jenom fanoušci a kvalitní Speedway Fakta, ale to asi nemá s klubem nic společného.
    Endura mě moc neberou a na stadionu už vůbec, ale budu se těšit na slibované ledy, v kalendáři jsou naplánovány 5.2., tak snad konečně letos to výjde. Budou v Kopřivnici, nebo v Brušperku ? V Brušperku je nějaký vhodný rybník ?
    Nešlo by třeby v té klasické dráze pokračovat alespoň stopětadvacítkami, snad by se dal nějaká malá dráha někde upravit ? podívejte na Chabařovice!!

Zanechte komentář: