Vladimír Kovář: „V mezích možností jsme to zvládli!“

Autor článku:

koprivnice.gifledy.gifV neděli se v Kopřivnici přesněji na větřkovické přehradě jela po patnácti letech ledová plochá dráha. Teď, kdy už mají všichni pořadatelé v Kopřivnici po čtrnáctidenních bojích s přípravou závodu trochu klidu, ohodnotil Vladimír Kovář, co by předseda klubu uplynulou akci.

„Myslím si, že jsme to v mezích možností zvládli. Počasí bohužel ovlivnit nemůžeme. Snažili jsme se vyřešit problém s parkováním, jelikož dvě třetiny parkoviště pod přehradou byly zavezeny hlínou s probíhající opravy kanalizace. Zajistili jsme parkovací plochu odhrnutím louky poblíž parkoviště, ovšem obleva udělala problém s dojezdem na tuto louku. Proto vznikl problém s nedostatkem parkovacích míst, za což se návštěvníkům omlouvám, udělali jsme co jsme maximálně udělat mohli. Rádi bychom poděkovali všem poctivým fanouškům, kteří si zaplatili. Bohužel se ovšem našli tací, co se snažili placení vyhnout. Každý si musí uvědomit, že rozpočet na takovýto závod dosahuje zhruba 70 tisíc korun ve výdajích. Pokud lidé chtějí, aby se tady závody aspoň ve formě ledové ploché dráhy jezdili, je třeba klub podpořit, ne mu házet klacky pod nohy. Rád bych dále poděkoval všem co se jakkoliv realizovali na přípravě závodu, či organizací v jeho průběhu. Všem patří velké díky.“ řekl Vladimír Kovář.

One comment

  1. Taky jsem si všiml, že spousta lidí neplatila a dost mě to mrzelo. Vstupné 100 Kč na motoristický podnik považuji za lidovou cenu, výdajem srovnatelnou s kinem nebo aqvaparkem. A je to přesně jak píše pan Kovář, pokud má někdo závody pravidelně pořádat a to za lidové vstupné, nesmí na to finančně doplácet, aby to platil ze své kapsy, stačí, že tomu zdarma věnuje hromadu svého volného času. Dnes za klubem nestojí silný sponzor který by scházející peníze doplatil.

Zanechte komentář: