Michal Mitko míří z Prahy do Mšena

Autor článku:

mseno.jpgmitko_michal.jpgMichal Mitko nedostal od Tomáše Topinky v roce 2012 ani jednu šanci představit se za Olymp Praha v extralize a pozvánka na Tomíčkův memoriál byla čtyřiadvacetiletému Polákovi málo. Sympatický závodník se tedy rozhodl pro změnu klubových barev a upsal se na nadcházející rok Greplu Mšeno, na jehož dráze zajel fantastický závod při srpnovém MČR dvojic. Mitko je třetím cizincem, jenž podepsal smlouvu ve Mšeně, už dříve tamější klub získal na extraligu 2013 Norberta Kościucha a Krystiana Pieszczeka.

Mitko pro své internetové stránky řekl: „Mám rád dráhu ve Mšeně. Startoval jsem tam už několikrát a zajel dobré výsledky. Díky českému příteli našeho týmu se naskytla možnost jezdit za tamější tým. Prezident klubu pan Rudolf Grepl nám nabídl takové podmínky, že nebylo třeba dalších jednání a já jsem neváhal s podpisem smlouvy.“

„V tomto roce jsem nestartoval v žádném závodě za Olymp Praha, ale i tak děkuji lidem z Prahy za dva roky milé spolupráce. Chci jezdit tak často, jak jen to bude možné, a věřím, že ve Mšeně dostanu víc šancí závodit, které se budu snažit využít jak nejlépe umím,“ uzavírá Mitko.

Zanechte komentář: