Češi jsou po tréninku spokojení

Autor článku:

swc.jpgceska-republika.pngZkušené jádro českého národního týmu neskrývalo spokojenost s tím, jak proběhl páteční trénink před finále Monster Speedway World Cupu. Aleš Dryml, Lukáš Dryml a Josef Franc byli každý čtyřikrát na dráze a vyzkoušeli si dráhu stadionu Markéta před sobotním bojem o světovou medaili. Celá trojice hodnotila po skončení pátečního programu svá tréninková kola velmi pozitivně.

franc.jpgJosef Franc: Trénink byl výbornej. Spokojenost. Vyzkoušeli jsme motorky a myslim, že to bude zejtra fungovat dobře. Já se cejtim taky stoprocentně ready. Myslím, že když nic neposeru, tak by nějaký bodíky bejt mohly. Měl jsi zdravotní problémy posledních pár týdnů, už je to v pohodě? Já doufám, že jo. Hlava je připravená, tělo je připravený, motorky jsou připravený. Všichni jsme natěšený, budeme bojovat, když to půjde. Včera to byly krásné závody, kdy outsideři vyhrávali. Můžeme něco takového zopakovat? To je těžké říct před závodama. Všichni chtěj vyhrávat a bude to těžký. Já osobně chci, aby se nám to povedlo, protože já osobně si potřebuju pootevřít dvířka do Evropy do zahraničních lig. Musím se předvést. Tohle je další šance, kde se to může povést. Nebo posrat.

dryml_ales3.jpgAleš Dryml: Dobrý. Zkoušel jsem tři motorky. Chtěl jsem zkoušet jenom dvě, ale jedna vypadala v tréninku dost špatně. Tak jsem v druhým zkoušel tu první, ta vypadala dobře. Ta vlastně třetí motorka taky, takže mám dvě slušný motorky a uvidí se zejtra na ostrym startu. V tréninku si každej připadá rychlej, ale realita může být jiná. Včera byly výborné závody na výborné dráze, bylo to dnes podobné? Já jsem včera nezávodil, takže nevím. Včera ta dráha vypadala moc pěkně, byla závodivá a předjíždělo se. Uvidíme, co si připraví na nás. Říkali, že by chtěli udělat to samé, takže se necháme překvapit. Škoda, že Australané na tom maj natrénováno na stejný dráze. Určitě nebudeme vymýšlet žádný kraviny. Budou zase chtít připravit dráhu, aby to byly pěkné závody.

dryml_lukas2.jpgLukáš Dryml: Trénink byl pěknej. Cejtil jsem se uvolněnej a v pohodě. Údajně byly i nějaký rychlý kola. Hlavně jsem chtěl dopasovat motorku. Motory se mi zdály dobrý, ale ještě o tom musím s tátou o tom promluvit, protože mám tři nově udělaný motory. Myslím, že jsme se docela trefili, ale sem z toho teď takovej zamyšlenej. Jeden motor znám víc, takže asi skočím na to, co znám líp a začnu na tom. Zejtra to bude velkej těžkej závod, takže se musí všechno sejít skvěle. Mít dobrou hlavu a koncentraci. Myslim, že motorky jsou rychlý a dobrý. Jak jsi na tom zdravotně? Jsem fit a v cajku. Kdybych nebyl, tak jsem to řekl před tejdnem a vůbec bych se tady nehonil.

Zanechte komentář: