Čtvrtá výhra, čtvrtý komplet a titul mistra pro Milíka

Autor článku:

ceska-republika.pngmilik_vaclav.jpgUž počrtvrté za sebou triumfoval Václav Milík s kompletem bodů v závodech domácího juniorského mistrovství. To mu zajistilo i první zisk titulu juniorského mistra republiky v kariéře, přestože do konce leotšního šampionátu chybí ještě jeden závod. Druhý v Praze na Markétě skončil domácí Zdeněk Holub, jenž podlehl jen novému mistru republiky. Třetí příčka patří Romanu Čejkovi, který prohrál jen se závodníky, kteří se umístili před ním.

Konečné pořadí:
1. Václav Milík 15 (3,3,3,3,3)
2. Zdeněk Holub 14 (3,3,2,3,3)
3. Roman Čejka 13 (3,3,1,3,3)
4. Michal Škurla 10 (1,3,0,3,3)
5. Mike Trzensiok 10 (3,2,3,Fd,2)
6. Daniel Hádek 10 (2,2,3,2,1)
7. Ondřej Smetana 9 (2,2,1,2,2)
8. Michaela Krupičková 8 (2,1,2,1,2)
9. Žiga Kovačič 8 (1,1,2,2,2)
10. Steven Mauer 7 (2,1,1,2,1)
11. Filip Hájek 5 (0,2,3,R,0)
12. Josef Novák 4 (1,0,2,1,0)
13. Patrik Búri 1 (Fd,-,R,d,1)

5 comments

    1. No, já se těším na Tomíčkův memoriál a nějakou tu extrošku na Markétě.10 minut chůze ještě zvládnu. Jinak si dám rád(nerad?) od speedway pauzu. Jelikož, s tím zainteresovaní nemají snahu ani chut něco dělat. Proč si zbytečně zvedat tlak. Ještě nedávno v ČT 4 extraliga, GP přímé přenosy. Dnes h…o. Možná golf Z US open, to všechny zajímá, ale pouze jako osinu v prdeli.Taková je realita. A to mi tady jednou jeden blb řekl proč neplatím koncesionářské poplatky. Já se táži za co? Aby kmotři měli na bazén? Spousta blbů si opravdu asi myslí, že to jde na přenosy. Zlatí komunisti.

        1. To mám, ale ono moc kvalitních závodů tady taky není moc. Tomíčkův memoriál, extraliga, letos světová družstva a dále už téměř nic. Grand prix nepočítám, tam naši diváci téměř nechodí, všechno cizinci hlavně Poláci, hodně Dánové.Dříve jezdili už v pátek , nyní jezdí na otočku, přijedou před závodem a po závodě jedou hned domů s autobusy. Ono dávat pro našince za vstupenku čtyřmístnou sumu, kde je jeden náš závodník spíš do počtu na divokou kartu. Moc naše fanoušky neláká. Dost chodí Rusové, ale ty žijou v Praze a peníze určitě neřeší. V Polsku to musí být mnohem zajímavější. Z Prahy, ale bohužel dost z ruky.

        2. ahoj ale za to máš možnost shlednout třeba tohle tady se ukáže síla vendy milíka.—-Obsada turnieju nie jest jeszcze kompletna. Organizatorzy imprezy podali jednak nazwiska zawodników, którzy potwierdzili swoją obecność. W VII Turnieju Pamięci Łukasza Romanka wystąpią: Daniel Nermark, Tai Woffinden, Nicki Pedersen, Artiom Łaguta, Andreas Jonsson, Greg Hancock, Troy Batchelor, Lewis Bridger, Ilja Czałow, Vaclav Milik, Roman Chromik, Władimir Borodulin, Andriej Kudriaszow i Ronnie Jamroży.

Zanechte komentář: