Kasprzak do Pardubic přijede

Autor článku:

sec_1.jpgkasprzak.jpgAKTUALIZOVÁNO Dvě divoké karty nasadí polský promotér do závěrečného finále SEC v Rzeszówě. K dříve avizovanému Grzegorzi Walaskovi se přidá ještě Krzysztof Kasprzak, který jako divoká karta nahradí zraněného Tomasze Golloba. „Kasper“ tak nepřijede na nedělní 65. Zlatou přilbu do Pardubic. 

Jako kvalifikovaný náhradník přitom měl být podle výsledku závodu challenge na řadě Zdeněk Simota, jenže řády mistrovství Evropy prý počítají jen se čtyřmi kvalifikovanými náhradníky. Poláci tak jistě velmi rádi udělili ještě jednu divokou kartu Kasprzakovi, který ovládl třetí finále v Goričanu. V tuto chvíli zatím jisté, kdo nahradí kapitána Gorzówa ve startovní listině Zlaté přilby. Panovaly pochyby o startu Taie Woffindena v Rzeszówě, ale ten s vidinou evropského titulu i se zraněným ramenam na jihovýchodní okraj Polska přijede.

(11:33) Vše je jinak. Podle informací z oficiálního Kasprzakova twitteru nepovolila udělení druhé divoké karty Mezinárodní motocyklová federace, a polský reprezentant tak do Pardubic přijede.

One comment

Zanechte komentář: