Vladimir Bobin na čele poháru MFR

Autor článku:

rusko.pngledy.jpgMimo ruský pohár se v Rusku jezdí na ledě i pohár MFR (motocyklové federace Ruska). Jeho první dějství viděli diváci ve Sterlitamaku tento víkend a jeho vítězem se stal Vladimir Bobin s 28 body. Druhý byl Rustam Akumbajev a třetí byl Jevgenij Urakov.

Výsledky:

1. V. Bobin, Ufa 28
2. R. Akumbajev, Kaměnsk Uralski 25
3. J. Urakov, Iževsk 23
4. S. Logačov, Blagověščensk 20
5. D. Bělonogov, Sardinsk 19
6. A. Ivanov, Iževsk 19
7. D. Valejev, Iževsk 19
8. S. Baltačov, Iževsk 18
9. A. Akulov, Kaměnsk Uralski 15
10. J. Kozinnyj, Luchovica 15
11. A. Viktorov, Kumertau 9
12. A. Vitrik, Ufa 8
13. V. Chramov, Penza 6
14. J. Sotinkov, Penza 5
15. B. Farvazov, Ufa 4
16. I. Čičkov, Ufa 3
17. A. Chabibulin, Sterlitamak 2
18. R. Choldov, Samara NS

7 comments

    1. názor na pana moravce má každý svůj a rozhodně bych neházel všechnu špínu na něj, i když ………………… kdyby se tu mělo psát o tom co se děje u nás, tak v sezoně max. 1 zpráva za týden a od konce září do půlky dubna můžeme nechat tento web ladem. a pokud je vám bobin u oněch míst, tak si to nechte pro sebe a přečtěte si novinky.cz, tam se z domácího dění dovíte hodně, např. dneska ten pán s virózou jmenuje vládu, to by vás mohlo a věřte, že v budoucnu bude hodně, zajímat.

  1. Reakce na nesmyslný výrok o Bobinovi u konečníku měla vyznít tak, že si tedy nemá tyto stránky číst, pokud mu vadí zpráva autora o závodech v Rusku. Podprůměrně inteligentní člověk vidí, že letos asi nezamrzne a o čem tedy psát z českých luhů a hájů??? Jak všichni leští šáska nebo shánějí sponzory………….??? Dost nezáživné a nicneříkající. Právo na názor nikomu neubírám, ale kritizovat zprávu o ploché dráze na plochodrážním webu mi přijde dost divné.

  2. Je, že iljič je primitiv, asi si neuvědomuje, že plochá souvisí i s politikou. jestli se mu stýská po Nečasovi a kalouskovi, Singerovi a jejich neustálé nadržování zbohatlíkům tak je mi ho líto. Bohatých rodičů mladých závodníků moc není. Zajímalo by mne, kde normální závodníci a fanoušci budou brát neustále peníze na benzín, techniku apod., když nemají pomalu na základní potřeby. Za chvíli nebude nikdo chodit, a ty peníze co mají hodně peněz, ty většinou plochá nezajímá. tomu věř.

Zanechte komentář: