Lukáš Dryml ukončil kariéru

Autor článku:

lukas-drymlDnes na tiskové konferenci na půdě Autoklubu České republiky ukončil pardubický plochodrážní jezdec a několikaletá opora české reprezentace Lukáš Dryml svou bohatou kariéru. Lukáš Dryml zaznamenal ve své kariéře mnoho velkých úspěchů. Vypíchněme aspoň některé. V roce 2002-2004 a 2008 startoval v seriálu Grand Prix, kdy se v roce 2002 dokonce dělil v průběžném pořadí o první příčku s legendárním Tony Rickardssonem. Mezi další úspěchy patří také titul juniorského Mistra Evropy z roku 2000. Kompletní proslov Lukáše Drymla si můžete přečíst na spřáteleném webu SpeedwayLive.eu.

lukas-dryml1

 

6 comments

  1. Tak tohle je ovšem pecka! Myslím, že je za tím i to poslední zranění, se kterým si Lukáš docela užil.

    Jinak Lukáši, pokud to tu čteš, tak hodně zdraví v plochodrážním důchodu a doufám, že se přijedeš zase podívat na dlouhou dráhu do Mariánek a s tebou i tvůj táta a nejlépe i brácha se svými motorkami.

    S pozdravem
    Long Track Fan

    http://LongTrack-GrassTrack.weebly.com
    http://facebook.com/LongTrackGrassTrack

    1. Pouze kopíruju odkaz z Facebooku a žádám Speedway Fakta o propagaci podobných streamů z dlouhé a travnaté dráhy. Příznivci dlouhé dráhy si tohoto sportu u nás moc neužijou a takovéto přenosy můžou být přímo lahodnou chuťovkou. Čím víc lidí bude o streamech vědět, tím lépe. Předem díky.

      Long Track/Grass Track sdílel(a) odkaz

      http://www.ustream.tv/channel/grasbaan-en-speedway

      Přímý přenos ME na travnaté dráze v Balkbrugu!!!
      -> Velikonoční pondělí odpoledne!!!

  2. Taky jsem v duchu tiše doufal, že braši Drymlové to spolu roztočí na longtracku.
    Osobně si myslím že nejde o ztrátu motivace, to se jen tak říká, závodění stojí nekřesťanský prachy a taky je za ty roky potlučený, je i příjemnější způsob života, než život závodníka na ploché dráze, chápu jej. Celá rodina Drymlů už toho pročeskou a pardubickou plochou dráhu vykonala až, až.

Zanechte komentář: