Doplnění kalendáře odloženými závody

Autor článku:

Několik odložených závodů doposud nepoznalo své nové termíny a mnohdy i nové místo konání. AK Markéta Praha přišla s velmi dobrým řešením odložených závodů 1. Ligy a MČR juniorů do 19 let. 

Odložený závod 1. Ligy z Liberce by se uskutečnil v Praze ve čtvrtek dne 2. 10. 2014. Vzhledem k tomu, že právě v  týmech startujících v prvoligovém závodě jsou všichni přihlášení jezdci do MČR do 19 let návrh spočívá v tom, aby se formou vloženého závodu uskutečnil také mistrovský závod do 19 let. (začátek kvalifikačních jízd juniorů v 17 hodin).
Do závodu MČR do 19 let by tak nebyli přijati žádní zahraniční jezdci a uskutečnil by se podobnou formou jako vložené závody ve Mšeně nebo v Pardubicích (memoriály Sovy a Marxe).

AK Divišov nebude pořadatelem závodu MČR juniorů. Pokud se do 1. 10. 2014 nenajde náhradní pořadatel bude tento závod zrušen.

AMK ZP Pardubice uspořádá závod MČR juniorů dne 25. 10. 2014. Tento den uspořádá oba odložené závody. (dopoledne – odpoledne) Zároveň součástí tohoto závodu bude závod MČR juniorů ve třídě do 125 ccm, který se neuskuteční 3. 10.) Vzhledem k tomu, že AMK ZP Pardubice pořádá v této sezóně jíž dva závody navíc, ruší bez náhrady závod Přeboru, původně plánovaný na 18. 10.