Tři závody a další doprovodné akce čekají Kopřivnici

Autor článku:

Úterní návštěva Pavla Váni v Kopřivnici vnesla do tamního sporu mezi radnicí a místním klubem jasnější světlo. Na žádost města přijel Pavel Váňa zhodnotit stav místního plochodrážního oválu a po jeho odjezdu bylo jasné co se bude dít dál.

„Obešli jsme se zástupci města, správy sportovišť a kopřivnického plochodrážního klubu celý ovál včetně depa a řekli jsme si co je třeba opravit. Pavlu Váňovi se u nás moc líbilo a byl nadšen naším elánem.“ říká Tomáš Wanke z vedení místního klubu.
„Dohodli jsme se na podpisu smlouvy z městem, která bude vyhotovena do dvou týdnů, aby mohly započít opravné práce na ovále. “ doplnil Tomáš Wanke

„Chystáme letos uspořádat tři závody a další doplňkové akce. Jedná se o Přebor České republiky, který bude doplněn o druhý ročník memoriálu Michala Matuly. Ten se pojede v červnu. V červenci k nám zavítají Flattrackeři společně s jezdci na dvěstěpadesátkách. Sezónu by jsme chtěli završit volným mezinárodním závodem začátkem září. Ihned po opravě a udělení licence dráhy by měly proběhnout první zkušební tréninky, na které už nám potvrdili účast někteří jezdci z České republiky, ale i Slovenska. Mimo to by se měla uskutečnit ještě výstava plochodrážních artefaktů a historie kopřivnické ploché dráhy, dále pak se uskuteční už tradiční motorkářské odpoledne, aby se mohli na ovále vyřádit i místní kluci a úplně na konci sezóny pak tradiční závěr sezóny, který by jsme chtěli zpřístupnit široké veřejnosti. Zatím však čekáme na termíny od místních fotbalistů, aby jsme mohli upřesnit data my.“ doplnil místopředseda klubu Richard Dufek. 

Kalendář akcí v Kopřivnici:

bude doplněno   Testování dráhy (první tréninky)
bude doplněno   Výstava plochodrážní historie v Kopřivnici
25.6.2017   Přebor České republiky+2. Memoriál Michala Matuly
29.7.2017   MČR Flattrack + MČR na ploché dráze 250 ccm
bude doplněno   Motorkářské odpoledne
9.9.2017   Volná mezinárodní závod
bude doplněno   Závěr sezóny 2017

Zanechte komentář: