Jan Klatovský: „Hlavně si pěkně zazávodit“

Autor článku:

Nejprve se Jan Klatovský ve finském Ylitorniu kvalifikoval do seriálu Icespeedway Gladiators. Ovšem neobešlo se to bez bolestivého pádu v jedné z jízd. Následovalo dlouhé léčení a rehabilitace. Klatovský byl nucen i vzdát účast v prvních dvou závodech seriálu.

Teď už je však v pořádku a v neděli minulého týdne vyrazil na východ, přesněji do Togliatti, kde se jede třetí a čtvrtý podnik světového šampionátu. „Cesta celkem šla.“ shrnul dlouhou cestu do dějiště Ice Speedway Gladiators v Togliatti pro čtenáře Speedway Fakta Jan Klatovský. „Nijak extra se nepřipravuji. Hlavně se dobře vyspat a připravit motorky. V pátek je trénink, tak uvidíme. Záda trošku bolí, ale ujde to.“ říká Klatovský. 

 

 

Na dotaz naší redakce o jeho cílech odpovídá celkem jasně. “ Žádný velký cíl nemám. Hlavně si to pořádně užít a pěkně si zazávodit.“

Týden po Togliatti čeká Jana Klatovské ještě cesta do Vjatských Poljan, kde se jede Mistrovství Evropy. Hned potom se jeho tým přesouvá do německého Berlína na další dva závody Ice Speedway Gladiators.

foto: Jan Klatovský

Zanechte komentář: