GP Fantasy: Zatím vládnou Rafani

Autor článku:

grand-prix.gifPřed začátkem letošní Grand Prix pozval mythos91, čtenář webu Speedway Fakta, další fanoušky ploché dráhy, aby spolu s ním na oficiálním webu Grand Prix soutěžili v tipování finalistů jednotlivých Velkých cen. Vytvořil pro tuto iniciativu samostatnou českou ligu, kde se střetávají mezi sebou čeští fandové. Liga se už solidně rozrostla a v současnosti má 22 registrovaných hráčů. České lize zatím neohroženě vládnou Rafani, kteří byli nejlepší v obou zatím odjetých kolech a jsou na čele i v absolutním celosvětovém pořadí.

GP Nového Zélandu:
Rafani: 1. Lindbäck, 2. Gollob, 3. Pedersen, 4. Hancock.
výsledek: 1. Hampel, 2. Gollob, 3. Pedersen, 4. Hancock.

GP Evropy:
Rafani: 1. Sajfutdinov, 2. Hampel, 3. Gollob, 4. Pedersen.
výsledek: 1. Sajfutdinov, 2. Žagar, 3. Gollob, 4. Woffinden.

Czech league (čelo):
1. Rafani 25 (12,13)
2. Live! 11 (2,9)
3. Czech league 8 (4,4)
4. Herbie One Racing 6 (2,4)
5. Lyder KKZ 5 (5,0)
5. AKPD Kopřivnice 5 (5,0)
5. Mythos Racing 5 (4,1)

Vzhledem k tomu, že rozdíly jsou stále minimální a některé favorizované týmy jako wojta-foto CREW se překvapivě trápí s hubeným bodovým ziskem, ještě není pozdě pro nové účastníky zaregistrovat se na stránkách speedwaygp.com a připojit se k Czech league.

Registrační údaje:
pin code: 382
password: Kladno

Poměrně vysoko jsou v celkovém pořadí i Jiří Hudeček nebo Kiril Janačkov, ale nejsou členy Czech league, a tak pokud čtou tyto řádky a mají zájem soutěžit s dalšími Čechy, i oni jsou bezesporu vítáni.

V diskusi čekáme další hráče, že se pochlubí svými týmy a bodovými zisky. Jen doufáme, že se v zítřejším extraligovém závodě v Praze třeba Jaroslaw Hampel nestane terčem hněvu některého ze zklamaných tipérů.

4 comments

Zanechte komentář: