Vyhrajte vstupenky na Challenge ME v Žarnovici!

Autor článku:

sec_1.jpgsc_zarnovica.gifSérie finálových závodu mistrovství Evropy jednotlivců letos kompletně mění svou tvář. Polský promotér se snaží prostřednictvím výrazně navýšených vyplácených náhrad přilákat i hvězdy, které mohli fanoušci vídat především v seriálu Speedway Grand Prix. Do čtyřdílného seriálu nazvaného Speedway European Championship (SEC) však vede cesta přes závod Challenge, který je naplánován na 6. července ve slovenské Žarnovici. Závod slibuje velice atraktivní podívanou a vybraní čtenáři Speedway Fakta mají díky spolupráci s pořadatelským Speedway Clubem Žarnovica, stojícím za obrozením slovenské ploché dráhy, exkluzivní možnost podívat se na tyto závody zcela zdarma!

Jeden vylosovaný šťastlivec, který dokáže správně odpovědět na soutěžní otázku „Kolik plochodrážních jezdců je aktuálně držiteli licence SMF?“ obdrží na závod Challenge ME jednotlivců 2013 dvě vstupenky na hlavní tribunu.

Odpovědi je možné zasílat e-mailem na adresu soutez@speedwayfakta.cz a to až do pondělí 1. července 2013 (23:59). K odpovědi připojte své jméno, příjmení a název města nebo obce.

Došlé e-maily budou vyhodnoceny a ze správných odpovědí vylosován jeden výherce dvou vstupenek. Výsledky budou zveřejněny v úterý 2. července na stránkách Speedway Fakta a výherce bude kontaktován e-mailem spolu s instrukcemi kdy a kde si bude moci svou výhru vyzvednout.

Z účasti v soutěži jsou vyloučeni redaktoři a stálí spolupracovníci Speedway Fakta, členové SC Žarnovica a jejich rodinní příslušníci.

Do žarnovického závodu již postoupili tito jezdci:

Martin Vaculík (Slovensko, divoká karta)
Leon Madsen (Dánsko)
Nicklas Porsing (Dánsko)
Hans Andersen (Dánsko)
Robert Miśkowiak (Polsko)
Sebastian Ulamek (Polsko)
Maksim Bogdanovs (Lotyšsko)
Andrej Lebeděvs (Lotyšsko)
Roman Považnyj (Rusko)
Andrej Karpov (Ukrajina)
Jurica Pavlic (Chorvatsko)
Peter Karlsson (Švédsko, náhradník)
Tobias Busch (Německo, náhradník)

Zbývajících 5 jezdců dodá semifinále v rakouském Murecku, které se jede již v nejbližší neděli a spolu se Zdeňkem Simotou v něm vystartují např. Antonio Lindbäck, Matej Žagar, nebo Grigorij Laguta, žhaví kandidáti na postup.

V neděli 7. 7. 2013, tedy den po žarnovickém závodě Challenge ME, navíc hostí stejný stadion závod FIM Flat Track Cup! Pořadatelé tak ještě jednou srdečně zvou všechny fanoušky na Speedway Weekend!

Speedway Weekend Žarnovica 2013

One comment

Zanechte komentář: