V Kopřivnici se pojede o dlouhodrážní titul

Autor článku:

Poprvé v celé historii české ploché dráhy se pojede Mistrovství České republiky na dlouhé ploché dráze jinde než v Mariánských lázních. Jelikož má klub v lázeňském městě finanční a existenční problémy, podal kopřivnický klub pomocnou ruku a nabídl tamní dle pravidel už dlouhodrážní ovál k uspořádání tohoto mistrovského závodu. O titulu Mistra České republiky na dlouhé ploché dráze se rozhodne 8.10.2017 od 13 hodin.

Na start se postaví všichni čeští jezdci v čele s Josefem Francem, jenž se stal letos třetím nejlepším jezdcem na světě v této kategorii. Chybět nebude ani Hynek Štichauer, který reprezentoval Českou republiku v seriálu Grand Prix na dlouhé dráze. Ze světové elity dorazí do Kopřivnice nizozemský jezdec Romano Hummel, který ovládl poslední závod seriálu titul Mistra světa. 

Karel Kadlec, který sestavuje startovní listinu tohoto závodu slíbil ještě legendárního Němce Stephana Katta a další borce světové třídy, které bude verbovat pro kopřivnický závod na víkendovém Mistrovství světa družstev v Rodenu. My Vás budeme o startovní listině průběžně informovat.

Zatím známí jezdci:
Česká republika:
Josef Franc, Hynek Štichauer, Martin Málek, Michal Dudek, Michal Škurla, Roman Tomany
Nizozemí:
Romano Hummel, Sjörd Rozenberg, Jarno de Vries
Německo:
David Pfeffer, Stephan Katt?

Zanechte komentář: