Václav Milík začne spolupracovat s Hancockem a Hajem

Autor článku:

Václav Milík se stal členem týmu Grega Hancocka a Rafala Haja. Jedná se o spolupráci pro novou sezónu, která se má opírat hlavně o starty Vaška v seriálu Grand Prix, stejně jako spolupráce s Chrisem Holderem. Václav Milík sice není stálým účastníkem SGP, ale je druhým náhradníkem a jak jsme viděli v loňské sezóně, může se stát cokoliv a Venca rázem zasáhne do bojů.

Václav Milík neskrývá radost z toho, že se stal členem tohoto týmu. Už v loňském roce částečně spolupracoval s Rafalem Hajem a potvrdil, že spolupráce byla výborná. Vašek nezapomněl ani na Grega Hancocka. „Stále se mám hodně co učit a vím, že získám spoustu cenných zkušeností a znalostí díky tomu, že budu v jednom týmu s takovou hvězdou jakou je Greg Hancock.“ řekl pro polský internetový magazín Sportowe Fakty náš nejlepší jezdec současnosti.

Ovšem ani Greg Hancock nezůstal s chválou na Vaška Milíka v rozhovoru pro Sportowe Fakty pozadu. „Během velké části loňské sezóny jsem byl zraněn a měl jsem tak hodně času sledovat různé jezdce v závodech Mistrovství světa a připouštím, že mě Václav Milík zaujal a i přesto, že není stálým účastníkem SGP neznamená, že nepojede v několika závodech. Myslím si, že Milíka čeká skvělá budoucnost.“ zakončil Hancock

V roce 2018 budou v barvách HH Teamu startovat v SGP Greg Hancock, Chris Holder a jako druhý náhradník seriálu i náš Václav Milík.

Zanechte komentář: