Lukáš Dryml se upsal Rzeszówu

Autor článku:

rzeszow2008.jpgldryml1.jpgRzeszów (Polsko) – Osmadvacetiletý pardubický jezdec Lukáš Dryml v úterý podepsal roční kontrakt s prvoligovým polským celkem Stal Rzeszów, který je nováčkem první ligy, kam sestoupil z extraligy. V loňském roce hájil Lukáš Dryml barvy KM Ostrów, kde patřil mezi opory týmu. Pro Lukáše to bude už osmé angažmá v Polsku. Vedení klubu však prohlásilo, že to není poslední zahraniční transfer.

4.jpg

15 comments

  1. Lukáš je profesionál každým coulem,svými výsledky v GP před pár lety se zapsal zlatým písmem do historie naší ploché dráhy.Nesmíme opomenout titul juniorského mistra světa ze Slaného.Nebýt hrozivého karambolu při GP Kršku možná by ještě dokázal soupeřům pořádně zatopit.Je obdivuhodné že po všech zdravotních útrapách dokázal znovu zasednout za řidítka.

  2. to hmm: Neurážej člověka, kterýmu nasaháš ani po kotníky. Je to mistr Evropy,juniorskej mistr sveta , nekolikanasobny mmistr CR a to je jen zlomek toho co dokazal. Uz vic jak 5 let se pohybuje ve svetovy spicce. A je to skvelej chlapek…. Co si dokazal ty? Projit se jednou o prilbe po depu a rict si tenhle manik je blbec.

    P.S. Zkus se priste podepsat, kdyz pomlovas. Ty hrdino…

  3. opět jedna oduševnělá konverzace. článek je o kontraktu a na konci diskuze se dočtu o blbcích, pitomcích a magorech. zamyslete se nas sebou, jaký je lukáš povahově normálního fanouška nezajímá, toho zajímají výsledky a ty lukáš nesporně má. kdo z vás, pomlouvačů a znalců ploché dráhy, dokázal zlomek toho co lukáš? nechci se nikoho zastávat, ani někomu stranit, ale u nás se fandí momentálně tomu, kdo jede nejlépe a to není fandovství, to se pozná tehdy, když se nedaří a fanoušek podpoří.
    místo toho, abychom se radovali, že jsme měli zástupce v gp, tak jste ho tu neustále pomlouvali. kdo z vás je nebo byl v něčem patnáctý na světě a několikrát udělal bednu? za dřívějšího systému by byl několikanásobný vícemistr, tohle si uvědomte.

Zanechte komentář: