Ve Mšeně zakončili sezonu a slavil se titul

Autor článku:

ceska-republika.pngmseno.jpgV sobotním podvečeru bylo ve mšenské restauraci U Zlatého lva rušno. Před šestnáctou hodinou se zde začali scházet příznivci místního plochodrážního klubu, aby společně zhodnotili letošní úspěšnou sezonu a oslavili zisk titulu mistra České republiky družstev 2009.

Hned na úvod přednesl prezident klubu pan Rudolf Grepl souhrn výsledků všech soutěží, ve kterých jezdci PDK Mšeno startovali, a to od kategorie do 125 ccm až po extraligu. Připomenul také nutnost pořízení bezpečnostních bariér již v průběhu sezony 2010 a představil myšlenku nové podoby české nejvyšší soutěže – extraligy.

Poté již přišlo na řadu to nejdůležitější – slavnostní předání medailí, diplomů, společných fotografií a dalších drobných předmětů všem jezdcům, kteří se podíleli na zisku mistrovského titulu v extralize družstev 2009. Pozvání do Mšena přijali nejen jezdci čeští, mezi kterými nechyběli Tomáš Topinka, Filip Šitera, Jan Jaroš, Vladimír Višváder či nadějený junior Ondřej Smetana, ale také polský závodník, který se znakem města Mšena na prsou startuje již několik let – Norbert Kościuch. Následovala společná večeře a volná zábava. Během ní se poté mšenští činovníci s Norbertem a jeho manažerem Przemysławem Nasiukiewiczem domluvili na podmínkách jeho startů v barvách středočeského klubu i v roce 2010. Všichni přítomní se zcela jistě bavili a na závěr se shodli, že udělají vše pro to, aby ta příští sezona byla ještě úspěšnější než ta letošní.

Do Mšena dorazil i Norbert Kosciuch

Zanechte komentář: