Josef Franc se vrací do Sheffieldu

Autor článku:

sheffield.giffranc.jpgJen rok trvalo už čtvrté angažmá Josefa France v Berwicku, závodník pocházející z Kutné Hory se totiž na rok 2012 upsal týmu Sheffield Tigers. I s Tigry ale pojí France společná minulost, neb za ně startoval už v roce 2010.

Josef Franc má za sebou v barvách Banditů velmi solidní rok v Premier League, podle bodového průměru byl dokonce nejlepším Čechem v této soutěži, na anglicko-skotském pomezí ovšem zůstat nemohl. Případnému prodloužení kontraktu s Berwickem totiž brání účast France v závodech na dlouhé dráze, které se kříží se závody britské druhé nejvyšší soutěže, a tak by závodník Olympu Praha nebyl schopen dostát v plné rozsahu všem svým klubovým povinnostem na ostrovech.

Jeden z promotérů klubu z Sheffieldu David Hoggart k příchodu Josefa France řekl: „Jsme rádi, že můžeme Pepeho France přivítat zpět na Owlerotonu, v Premier League je výborný a my věříme, že jeho forma může jít ještě o úroveň nahoru oproti tomu, co u nás ukázal v minulosti.“ Hoggart dále vyzdvihl Francovu zkušenost a znalost drah v Premier League a vyjádřil potěšení nad tím, že má českého závodníka ve svém klubu.

Zanechte komentář: