Lukáš Dryml byl dnes znovu v Motole

Autor článku:

zlata-prilba-pardubice.gifdryml_lukas2.jpgDalší operační zákrok dnes podstoupil na klinice v pražském Motole Lukáš Dryml, jenž musel předčasně ukončit sezonu kvůli vleklému zranění ramene. Právě toto martyrium by dnešní operací mělo skončit, neboť z těla pardubického závodníka byly konečně vyjmuty kovové části, které zpevňovaly poraněnou kost.

Mimo samotné zlomeniny napáchal největší škody zánět, který se stále tvořil jako reakce na cizí materiál v těle. Načtyřikrát zlomená kost teď musí pořádně srůst a zesílit, aby vydržela nápor jízdy na plochodrážní motorce. Jakmile se tak stane, začně mladší z bratrské dvojice českých reprezentantů s přípravou na nový plochodrážní ročník.

Lukáš Dryml se zranil v červnu při závodě britské Elite League mezi Eastbournem a Wolverhamptonem, když do něj zezadu vrazil týmový kolega Bjarne Pedersen. Od té doby nastoupil jen do čtyř jízd finále Monster Speedway World Cupu v Praze. Zranění však neumožnilo naskočit do dalších závodů a dvaatřicetiletý závodník musel prohlásit aktuálně vrcholící sezonu za ukončenou. Nenastoupí tak ani do domácí 65. Zlaté přilby města Pardubic, která je na programu 29. záři.

Zanechte komentář: