Divoké karty pro Speedway European Championships rozdány

Autor článku:

sec_1.jpgPrvní trojice z letošního ročníku Speedway European Championships si zajistila účast v seriálu závodu i pro příští rok. Martin Vaculík co by letošní mistr, druhý Nicki Pedersen a bronzový Grigorij Laguta. Další dvě divoké karty byly přiděleny Emilu Sajfutdinovi a Andreasi Jonssonovi. Další dvě divoké karty budou zveřejně v nejbližších dnech. Zbytek účastníků finálové série vzejde z kvalifikačních bojů podobně jako v letošním roce.

Startovní listina SEC 2014:

1. Martin Vaculík, Slovensko
2. Nicki Pedersen, Dánsko
3. Grigorij Laguta, Rusko
4. Emil Sajfutdinov, Rusko
5. Andreas Jonsson, Švédsko

 

4 comments

  1. proti AJ nic nemám, ale jeho výkonnost posledních let je slabší a jeho neustálé prosazování na mě dělá dojem těžkých zákulisních jednání. vloni gp, pro příští rok má aspoň evropu, jestli ho zase na úkor někoho nešoupnopu do gp…………….chce se mi zvracet.

  2. bůhví jak to vše dopadne bsi chce aby jezdcům gp bylo zakázáno ME to mají v moci poláci a TI JSOU TAKÉ SILNÍ ale jak jsem tu už kdysi psal bylo me pro jezdce druhého či třetího sledu totálně+ to ovládli peníze a kdo je nezaplatí u toho se nejede av tom polsku na tom nejsou také růžově kluby jako gniezno , tarnow, gorzow, či druholkigoví rybnik co postoupil se topí v dluzích hodně klubů zaniklo sport jde stranou a ted at mi říkají obhájci tohoto systému tohle jsme chtěli? V ME za bod 450 euro plus sto tisíc pro pár vyvolených co kývli kde na to brát ? nikde v čechách je plochá už v agonii v anglii sky sport odstoupil od přenosů platí tam zlomek toho co v polsku přesto kluby krachují atd atd je mmi z toho všeho smutno

Zanechte komentář: