V Kopřivnici se loučili se sezónou

Autor článku:

Plné depo motorek, mnoho známých plochodrážních tváří a hlavně skvělá zábava. TO vše bylo k vidění v sobotu v severomoravské Kopřivnici při tradičním Závěru sezóny 2018. Na dráze se objevilo mnoho současných, ale i bývalých závodníků ať už z Kopřivnice, z celé České republiky, Polska a Německa. 

Ti se postupně střídali na dráze a trénovali. Tak jsme v průběhu dopoledne a později i odpoledne mohli na dráze zahlédnou Jana Macka, Romana Marka, Sindy Weber, Jakuba Valkoviče, dva polské amatéry, Jakuba Fencla, Michala Bašteckého, Jana Hlačinu, Pavla Matulu, Lukáše Hromádku, Michala Kleina a nakonec se do závodnického po třech letech převlékl i Richard Wolff, nebo třeba bratr německé závodnice Ronny Weber, který je rovněž bývalým závodníkem. Mimo plochodrážníky se do Kopřivnice sjela i skupinka Flattrackerů, kteří předváděli rovněž zajímavou podívanou, která byla okořeněna i škaredým pádem, který nakonec dopadl špatně pouze pro jeden díl nafukovačky.  Po dlouhém trénovaní se na dráhu a na plochodrážní stroj odvážili i někteří přítomní diváci a nebo se nechali povozit od závodníků. 

Po celou dobu akce se v depu pohyboval také třeba Adrian Rymel, Martin Málek či Josef Franc, který rozdával rovněž podpisy pro fandy ploché dráhy v Kopřivnici. 

Celé odpoledne zakončila taneční zábava pod širým nebem, která probíhala i přes nepříznivé počasí do pozdních nočních hodin.

Krásnou fotogalerii od Radima Pustějovského najdete ZDE

Úvodní foto: Tomáš Wanke (na snímku Josef Franc, Richard Wolff a Adrian Rymel)

Zanechte komentář: