Zítra pokračuje Extraliga ve Slaném

Autor článku:

Česká extraliga družstev zavítá svým dalším kolem zítra do Slaného. Letošní ročník je velmi vyrovnaný a většinou není do posledních jízd jisté, kdo se stane vítězem a kdo skončí v poli poražených. Nejinak tomu bude jistě i zítra od 16:30 ve Slaném.

Domácí tým představuje svou nejsilnější možnou sestavu a to nabízí šanci na domácí výhru. Tým v čele s Edou Krčmářem a Polákem Jamrógem, doplnění o skvělého Simotu, Málka a na hostování půjčeného Valkoviče je pro slánského manažéra Milana Macha zárukou dobrého výsledku.

Při neúčasti Martina Vaculíka a Zdenka Holuba se vedoucí INTERTEAM určitě neřadí mezi favority. Sestava Tomka, Hájek, Škurla, Pacalaj a Klíma však může minimálně překvapit.

Pardubická Zlatá přilba se sice na svou největší hvězdu Vaška MIlíka spoléhat může, ovšem chybět bude Hynek Štichauer a rovněž zraněný Daniel Šilhán. Pardubičtí tak sáhli pro výpomoc do Kopřivnice a v jejich barvách bude zítra vedle Petráka, Milíka, Gavendy a Mikela startovat Jan Macek.

Posledním týme do boje o další extraligové body je pražská Markéta. Ta rovněž staví to nejlepší co má. Vedle zkušeného France nasazuje Smetanu, Chlupáče, Kvěcha a Holuba, což jí řadí do role favorita.

Startovní listina:
AK 3ton Slaný:

1. Eduard Krčmář
2. Jakub Valkovič
3. Martin Málek
4. Zdeněk Simota
17. Jakub Jamróg

AMK ZP Pardubice:
5. Jaroslav Petrák
6. Jan Macek
7. Martin Gavenda
8. Patrik Mikel
18. Václav Milík

AK Markéta Praha:
9. Petr Chlupáč
10. Josef Franc
11. Ondřej Smetana
12. Zdeněk Holub
19. Jan Kvěch

SC INTERTEAM:
13. Michal Tomka
14. Filip Hájek
15. David Pacalaj
16. Michal Škurla
20. Daniel Klíma

Průběžná tabulka Extraligy 2019:

1SC Interteam18918
2AK Markéta Praha18316
3AK 3ton Slaný18415
4AMK ZP Pardubice17611

foto: Jan Kobzáň

Zanechte komentář: