Polským smykem 2

Autor článku:

V minulém díle jsme shrnuli všechny odjeté závody minulého kola. Dnes se podíváme co je v plánu následující víkend u našich severních sousedů.

2 Polska liga žužlowa:

Původně byla v plánu na sobotu a neděli a měly se odjet tři závody. Kvůli Covidu se však znovu odkládá a to převážně z důvodu účastí dvou německých klubů. které by nemohly přes hranice kvůli různým vládním opatřením. A podle posledních čerstvých informací, bude odloženo i kolo třetí a to hlavně z důvodu účasti německých a lotyšského týmu.

2 kolo: (přeloženo na neurčito):
Rawicz – Rzeszów
Landshut – Wittstock
Poznań – Opole
Pauzuje: Daugavpils

eWinner liga:

Druhá nejvyšší liga našich polských sousedů ma na tento víkend v plánu tři závody. Poprvé by se mělo závodit letos v Lodži, kde domácí tým bude hostit Tarnów a to v sobotu. O den pozdějí se chystá závod v Gdaňsku, kde domácí Wybrzeze budou hosti Rybnik. Poslední závod plánovaný na tento víkend uvidí zavřené tribuny v Ostrówě Wlkp. Poslední utkání druhého kola bylo už dříve avízováno na 2 května.

2 kolo:
10 dubna 2021
Łódź – Tarnów
11 dubna 2021
Gdańsk – Rybnik
12 dubna 2021
Ostrów Wlkp.– Gniezno
2 května 2021
Krosno – Bydgoszcz

PGE Ekstraliga:

Nejlepší liga světa je již tradičně rozprostřena na pátek a neděli. V páteční podvečer se mezi sebou utkají na dráze v Zielone Góře domácí Falubaz s Grudziadzem. Druhé páteční utkání bude ve Wroclawi. Místní Sparta vyzve nováčka ligy z Toruně. Po sobotním volnu bude PGE Ekstraliga pokračovat v neděli dvěma závody. Czestochowa bude hostit obhájce titulu z Leszna a Gorzów, který v úvodním kole překvapil právě Leszno bude na svém ovále hostit Motor Lublin. Některé týmy se představí letos poprvé, některé mají za sebou již první kolo z minulého týdne. Tabulku vede Apator Toruň, ale po jednom nekompletním kole to rozhodně není žádné vodítko.

2 kolo:
9 dubna 2021

Zielona Góra – Grudziądz
Wrocław – Toruń
11 dubna 2021
Częstochowa – Leszno
Gorzów – Lublin

foto: Michal Krupa

Zanechte komentář: