Polským smykem 4

Autor článku:

AKTUALIZOVÁNO (16.4.2021 23:28) Doba je zlá a počasí ještě horší. Z Polska máme hlášeny další změny, rušení a přesuny závodů V dnešním mimořádném vydání Polským smykem najdou fanoušci vše podstatné.

eWinner liga:
Sobotní závody eWinner ligy se vlivem špatného počasí přesouvají na jiné termíny. Start Gniezno měl hostit Wybrzeze Gdaňsk, ovšem tento závod se přesouvá na 4 května. Podobně je tomu i v Krosně. Václav Milík ze svým týmem měli přivítat Lódž. tento podnik se odjede 2 května.

2. liga žužlowa:
Špatné zprávy se ozývají z druhé polské ligy. Německý klub Wolfe Wittstock je momentálně v nedobré situaci a uvažuje o odstoupení od startu ve druhé lize.
„Tým by teoreticky mohl trénovat na vlastní dráze, ale nedostaneme tady všechny nasmlouvané jezdce. V současné době neexistuje žádná šance jak dostat zelenou pro závodění v polské lize. „ řekl Frank Mauer, prezident klubu z Wittstocku.
Rovněž byl kompletně překopán kalendář teté druhé ligy. ten Vám nabídneme v dalším díle Polským smykem příští týden.

PGE Ekstraliga:
I PGE Ekstraliga kvůli počasí odvolala všechny své závody třetího kola. Oba nedělní závody byly přesunuty na neděli 25. dubna. Předchozí dva závody, který byly odloženy už ve čtvrtek se pojedou v sobotu 24.4.

Zanechte komentář: