Václav Milík letošním mistrem

Autor článku:

Druhý závod Mistrovství České republiky jednotlivců, který se měl odjet v Plzni byl definitivně zrušen bez náhrady, jelikož se počasí již třikrát postavilo proti, byť pořadatelé vždy odvedli skvělou přípravu dráhy, déšť vše zhatil. Bylo tomu tak i minulý víkend 15.10 a toto úterý komise rozhodla, že se závod neodjede a titul Mistra ČR získává vítěz prvního závodu Václav Milík.

Petr Moravec

Děkuji všem za spolupráci při  pokusu realizovat závodu MČR jednotlivců v Plzni v termínu 23. 10. 2022. Pro omluvu nemohou startovat v neděli jezdci Jan Jeníček, Bruno Belan a Jaroslav Vaníček. Drobné problémy s účastí měli i někteří další jezdci. Ve startovní listině bylo v současné době pouze 13 jezdců.  

Vzhledem k omluvám jezdců a tudíž nenaplnění startovní listiny v dalším termínu se závod MČR jednotlivců v Plzni, neuskutečněný vzhledem ke špatným povětrnostním podmínkám, které poškodily závodní dráhu ve dnech 14. 9., 2. 10. a 15. 10. 2022 ruší.

Výsledky Mistrovství České republiky jednotlivců na ploché dráze pro rok 2022 budou v souladu s Ročenkou soutěží (str. 90) vyhlášeny z výsledků odjetého závodu ve Slaném.

Komise ploché dráhy AČR děkuje PK Plzeň za maximální snahu uspořádat tento závod a nesmírně si váží přístupu pořadatele.

Konečné pořadí Mistrovství ČR 2022:
1. Václav Milík, ZP Pardubice
2. Jan Kvěch, Markéta Praha
3. Eduard Krčmář, AK Slaný

4. Hynek Štichauer, PK Plzeň
5. Petr Chlupáč, Markéta Praha
6. Daniel Klíma, Markéta Praha
7. Josef Franc, Markéta Praha
8. Martin Málek, AK Březolupy
9. Jaroslav Vaníček, Markéta Praha
10. Matěj Frýza, PK Plzeň
11. Matouš Kameník, AK Divišov
12. Jaroslav Petrák, ZP Pardubice
13. Jan Jeníček, ZP Pardubice
14. Bruno Belan, AK Slaný
15. Jakub Exler, Markéta Praha
16. Josef Černý, PK Plzeň
17. Michal Baštecký, Markéta Praha

foto: Instagram Václava Milíka

Zanechte komentář: