Víkendová startovní listina je téměř kompletní

Autor článku:

cesko.pngledy.gifOkamžitě po středečních v závodech v ruském Saransku, kde obsadil šesté místo ve velice kvalitní konkurenci účastníků finále mistrovství světa, se náš nejlepší jezdec posledních let Antonín Klatovský vydal do České republiky, kde již o tomto víkendu vrcholí národní šampionát. V něm ho však čeká vyřešit velmi složitý úkol, protože v úvodním závodě ztratil po pádu tři body na svého mladšího bratra Jana. Získat národní titul tak bude velmi těžké. Navíc ve hře je zcela určitě i Němec Stefan Pletschacher, ten už spolu s mladším Klatovským dokonce jeden český titul letos má, když spolu vyhráli mistrovské závody dvojic.

Na startovní čáru se kromě našich jezdců postaví jezdci Německa, Rakouska a Anglie. Posledně jmenovaní budou mít letos v našem šampionátu premiéru, naopak svoji účast musí oželet jezdci Holandska a Polska, kteří o víkendu startují ve Švédsku a Finsku.

Závody se připravují na sobotu 21. 2. Do Růžené u Milevska a o den později do Osečné na Liberecku. Začátek obou závodů je plánován na 13. hodinu.

Startovní listina:

1. Jan Klatovský CZE
2. Andrej Diviš CZE
3. dodatečně GER
4. Dmitrij Čačin GER
5. Josef Kreuzberger AUT
6. Martin Běhal CZE
7. Jan Pecina CZE
8. Antonín Klatovský CZE
9. Mario Schwaiger AUT
10. Stefan Pletschacher GER
11. Graham Halsall GBR
12. Lukáš Volejník CZE
13. Roger Newton GBR
14. Karl Ebner AUT
15. Martin Leitner AUT
16. Christoph Kirchner GER

Zanechte komentář: