Hlasujte v anketě Plochodrážník roku 2008 a vyhrajte!

Autor článku:

fim_sgp3_Small_ico.jpgsevenm.jpgAnketa Speedway Fakta plochodrážník roku 2008 finušuje. Možnost zaslat svůj hlas máte do posledního únorového dne, 23:59. Těm,kteří doposud nehlasovali přídáváme další důvod, proč tak učinit. Nejen že podpoříte svého oblíbeného jezdce či tým, ale zároveň budete spolu s ostatními hlasujícími zařezeni do slosování o ceny od společnosti CDV-SeVeN M s.r.o.!

FSGP3_01b.jpg

V Polsku velice populární série plochodrážní hry FIM SGP 3 neunikla pozornosti české společnosti CDV-SeVeN M s.r.o. ( http://cdv-sevenm.cz/ ), která pro fanoušky z České republiky zajistila překlad hry do našeho rodného jazyka a provádí distribuci do všech koutů naší země.

Podařilo se nám navázat se společností CDV-SeVeN M spolupráci a tak se pět hlasujících v anketě Speedway Fakta plochodrážník roku 2008 může těšit na některou z cen, které nám tato společnost do soutěže věnovala.

A co tedy pro vás máme připraveno?

2 x originální plnou verzi hry FIM SGP 3 s českými titulky
1 x triko s tematikou hry
2 x plakát FIM SGP 3

fim-speedway-grand-prix-3_ceny.jpg

Tak neváhejte a zašlete svůj hlas ještě dnes!

A co   pokud nebudete mít to štěstí a my vylosujeme někoho jiného? Nezoufejte!

Stačí navštívit webové stránky www.cdv-sevenm.cz kde naleznete nejen hru FIM SGP 3, ale  také spoustu dalších her pro PC a PlayStation – strategie, simulátory, sportovní hry, akční hry… Za zmínku rovněž stojí rozsáhlá nabídka PC a dalšího příslušenství od volantů přes webkamery, reproduktory, klávesnice, myši až po příslušenství k mp3 a iPodům. Proč psát více – podívejte se sami – www.cdv-sevenm.cz.

FSGP3_02b.jpg

A jak tedy poslat hlas do ankety? Stačí si prohlédnout níže přiložený letáček.

ploch2008.png

Hlasovat můžete až do 28. února 2009, 23:59.

Není možné hlasovat pro obě kategorie v jedné sms, hlasy jsou zpracovávány automatem, a pokud je v zaslané sms jiný formát, než je uvedeno výše, nezapočítá se hlas žádný. Zároveň ještě jednou připomínáme, že je možné hlasovat z jednoho telefonního čísla pouze jednou v každé kategorii a zároveň nelze hlasovat z bezplatné internetové SMS brány Vodafone ani z wapového portálu Vodafone live!

V případě hlasování ze zahraničí je nutné přidat mezinárodní předvolbu ČR – výsledné číslo bude tedy +420 777 11 00 00.

V případě, že budete mít k hlasování nějaké připomínky, případně s ním budete mít jakékoli technické problémy, můžete se na mne obracet prostřednictvím e-mailu na jaroslav.libal@speedwayfakta.cz.

Cena za odeslanou SMS je podle vašeho standardního tarifu pro odeslání zprávy do sítě Vodafone.

FSGP3_03b.jpg

FSGP3_05b.jpg

Poučení o ochraně osobních údajů:
Veškeré poskytnuté osobní údaje budou použity výhradně pro potřeby této soutěže a s ní spojené evidence nároků na ceny. Osobní údaje nebudou předány žádné jiné osobě ani využity k jiným než zde uvedeným účelům. Po době nutné k tomuto využití budou osobní údaje účastníků odstraněny.

7 comments

Zanechte komentář: