Ve zkratce…

Autor článku:

rusko.pngTogliatti (Rusko) – Vítězem pátého kola ruské Superligy na ledě se stali jezdci domácího Togliatti. Druzí byli ledaři Ufy, kteří si tímto už zajistili titul družstev. Třetí byli plošináři Luchovice. Nejlepšími jezdci se stali Nikolaj Krasnikov a Daniil Ivanov.

rusko.pngTogliatti (Rusko) – V šestém kole ruské Superligybylo pořadí na stupních vítězů stejné jako v sobotním pátém kole. Nejlepším jezdcem se stal Dmitrij Chomicevič.

finsko.pngSejnajoki (Finsko) – Mistrem Finska na ledové ploché dráze se stal v sobotu Kai Lehtinen, druhý byl Jouni Seppanen a bronz si odváží Teppo Toivola.

svedsko.pngOrskoldvik (Švédsko) – Ve třetím kole švédské Lag Serien, což je švédská liga na ledě, se stali vítězi jezdci Rundbany. Druzí byli ledaři Funba a třetí Njurunda. Nejlepším jezdcem závodu se stal René Stellingwerf.

svedsko.pngOrskoldvik (Švédsko) – I ve čtvrtém kole Lag Serien viděli diváci v Orskoldviku na nejvyšším stupínku tým Rundbany. Druzí byli v nedělním závodě jezdci Stromsundsu a třetí bylo Bollnas. Nejlepším závodníkem dne se stal P. A. Lindström.

Zanechte komentář: